DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 556)

od kirekin
|
1 366 269 zobrazení 10 500 odpovědí |
|
1...555 556 557...559

Zkoušel někdo kontaktovat santedu, majitele většiny kasin?

Automaticky přeloženo:
Stash9

Nevěřím, že je můžete kontaktovat přímo a rádi se distancují od kasin, která nyní všechna tvrdí, že jsou samostatnými subjekty a nikoli sesterskými weby.

Automaticky přeloženo:
juaky24

Pošlete mi svou e-mailovou adresu, pak ji můžete znovu smazat.

Automaticky přeloženo:
Stash9

Ano, bohužel žádná odpověď.

Automaticky přeloženo:
Stash9

Byl váš účet nejprve omezen nebo byl právě uzavřen? Řekněme tedy, že vyšetřovatel je

při pohledu na můj

Automaticky přeloženo:
charmainepyne88

Právě zavřeno

Automaticky přeloženo:
Stash9

Dobře, opravdu se obávám, že budu mít svůj účet uzavřen. Nechápu, proč se na to vyšetřovatel dívá!!

Automaticky přeloženo:

Moje účty ve skotské bance včetně účtů mých dětí budou za 2 měsíce uzavřeny. Zatím je můj špačkový účet v pořádku, ale většina mých velkých vkladů je u špačků, takže už nedělám žádné zboží, které jsem neobdržel, protože nechci, aby byl účet uzavřen.

Automaticky přeloženo:
Muzto77

Odesláním těchto informací nebudete mít vaše údaje k výrobě falešných faktur, neměli byste jim posílat žádné ID., takže pokud se nyní vydáte cestou zpětného zúčtování, mohou vám vystavit faktury s vašimi údaji a průkazem totožnosti s fotografií, nemusí provádět kyc kontrolu, že nejsou finanční institucí. Měli jste se zde zeptat na radu ohledně těchto obchodníků, je zde také spousta informací o nich, s největší pravděpodobností vám nyní odpoví, protože jste platby autorizovali pomocí 3dsecure, banka bude na jejich straně v případných žádostech o zpětné zúčtování, nyní mají všechny vaše osobní údaje 🙄

Automaticky přeloženo:

Měl někdo vůbec štěstí na obchodníky pixeleum, finnart a nikotpf?

Elegro odmítají jakékoli znalosti o těch nikotpf.

Neslyšel jsem o pixeleum a finnart.

Jakákoli pomoc by byla velmi oceněna 🙏🏻

Automaticky přeloženo:
juaky24

Těmto obchodníkům neposílejte žádné ID, budou si vymýšlet falešné faktury, buďte upozorněni, že od nich nedostanete žádné peníze, vše, co potřebují, jsou údaje o kartě se zakrytými čísly a doklad o transakcích

Automaticky přeloženo:
Lottie48

Mohl bych prosím dostat kopii emailu

Automaticky přeloženo:

Nekřičte na mě, včera jsem se hloupě velmi, velmi opil a pokusil se vložit peníze do kasina. Všechny transakce byly zablokovány poskytovatelem mé karty. Děkuji vesmíru.

Každopádně zajímavé na tom je, že ti dva podvodníci byli Destream a Webmosaic.

Zajímalo by mě, zda jedná Mastercard nebo moje banka. Hmmm.....

Automaticky přeloženo:
Muzto77

Kontaktujte mě soukromě

Automaticky přeloženo:
tunit222

Ahoj, tady je můj email, děkuji..

M

Automaticky přeloženo:

Můžete smazat svůj mail

Automaticky přeloženo:
melrao007

Byla vám vrácena částka za spor?? Žádné jsem nedostal, takže nevím, jestli bude můj účet uzavřen nebo ne

Automaticky přeloženo:
Muzto77

Dobrý den, s helpersm jsem provedl všechny kroky a nakonec jejich odpověď byla, "vzhledem k tomu, že všechny transakce byly schváleny 3d a s potvrzovací zprávou jsme kryti", nic mi nevrátili.

Automaticky přeloženo:

Obchod „ggamer.me" při reklamaci provede zúčtování.

V případě zájmu o více informací mě kontaktujte

Automaticky přeloženo:
charmainepyne88

Byly mi dočasně vráceny peníze, ale banka nyní žádá o další podrobnosti týkající se obchodníků.

Automaticky přeloženo:
1...555 556 557...559
Jít na stránkuz 559 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky