DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 562)

od kirekin
|
1 406 750 zobrazení 10 843 odpovědí |
|
1...561 562 563...579
Missdaisy příspěvek smazal/a

Pošlete vám e-mail! Je z jiného jména haha!

Automaticky přeloženo:
Missdaisy

Jak je přimět, aby odpověděli, že mě ignorují

Automaticky přeloženo:

Beru to tak, že všechny tyto nové reklamy na podporu hazardních her v televizi atd. jsou součástí nových platných zákonů, kde se na to vzalo více peněz, se zdá být nyní hodně.

Automaticky přeloženo:
mrkrm

Můžete mi vůbec pomoci ohledně falcora finance?

R

Automaticky přeloženo:
Bbpaul

V současné době se snažím jednat s kasiny přímo s odkazem na pravidla a předpisy pro zpracování transakcí víz a Mastercards, které poukazují na porušení. Čekání na odpovědi

filefile

Automaticky přeloženo:

Currycudi London Gbr - někdo?

Automaticky přeloženo:
RedAlice

Ale oni neodpovídají. Poslal jsem také ženě, která má společnost na Facebooku, žádná odpověď. Je to stejné jako Muizgn. Ale pokud dostanete odpověď, dejte mi prosím vědět 😊 Web je mimo provoz.

Automaticky přeloženo:
Materialgirl84

Ahoj, můžeš mi pomoci s jejich emailem? Předem děkuji 🙏🏼

Automaticky přeloženo:
Agora

Hej agoro, který obchodník.

Automaticky přeloženo:
Materialgirl84

DSSERVLTD

DSGNHUNT

vitafexp

Pokud vám některý z těchto obchodníků vrátil peníze, ocenil bych, kdybyste mi pomohli s jejich e-mailem. Moc děkujeme 🙏🏼

Automaticky přeloženo:
Colin09 příspěvek smazal/a

Ahoj všichni prosím o radu

Upřímně řečeno, mám problémy s hazardními hrami, které Al už dlouho zapíná a vypíná. Nedávno jsem znovu hrál hazardní hry. (Během posledních 3 měsíců) jsem utratil desítky tisíc - hlavně na stránce zvané jackpot raider. Na účtu mi chybělo 12 tisíc. Moje rodina nebyla šťastná, že jsem hrál hazardní hry, a tak jsem uzavřel účet a požádal o vrácení peněz

Teď to vypadá, že se tam snaží zatáhnout, aby mi nevyplatili peníze. Všechno, co požadovali, jsem jim poslal a oni se zdánlivě snaží říct, že to není dost dobré - doslova jsem jim vše poslal na doklad o vkladu s ID transakce.

Co vlastně můžu dělat?

Mám se jen vzdát?

Moje žena mi nedovolí vidět děti, dokud nedostanu peníze zpět. Vysvětlil jsem jim to, ale evidentně to není problém.

Mám pocit, jako by mě viseli na provázku.

Jakákoli rada by byla oceněna

Díky

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

Dobrý den, otevřete si na to stížnost zde

https://33jackpotraider72.com/?rs_id=15faec93-34fe-47c2-85f5-180fc15380e4

Vypadá to, že byl dříve zablokován, protože začíná 33 a končí 72, je to jeden z mnoha duplicitních webů

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Missdaisy příspěvek smazal/a

Pošlete jim formální, ale zákonný dopis, nahlaste každého na akci Podvod můžete to udělat v 1 případě požádejte o žádost GDPR o všech informacích, které o vás uchovávají, protože zpracovávali platby svým společnostem, požadujete vše jméno adresa dob ect nesdílejte tyto údaje kromě svého jména

Řekněte jim podle zákona o ochraně údajů, že musí potvrdit e-mailovou žádost a odpovědět do 1 měsíce na žádost GDPR, pokud tak neučiní, bude to nahlášeno ico, která uvalí sankce a pokuty za porušení zákonů na ochranu údajů, a pokud peníze nebudou vráceny, budete informovat FCA a Hmrc a také je podáte k civilnímu soudu, abyste získali zpět své peníze, také požádáte soud o pokrytí finančních ztrát a soudních nákladů na náhradu škody 7 dní prostředních 6 čísel z detailů karty

Automaticky přeloženo:
Colin09 příspěvek smazal/a

Nahlaste je na ico

Automaticky přeloženo:

Iv nahlásil 2 společnosti interpolu a místní policii v Polsku a Estonsku.

oba řekli, že mi nemohou pomoci, protože jsem z Velké Británie 😂 blázen

Automaticky přeloženo:

Ahoj slečno. Mohu se zeptat, zda znáte obchodníka PNTV*Bskins? Předpokládal jsem, že jde o BulletSkins. Kontaktoval jsem je, nikdy jsem nedostal odpověď, dal jsem to jako zpětné zúčtování u své banky, ale banka řekla, že nemohou získat prostředky. Chci získat více informací o tomto obchodníkovi a vrátit se do své banky s dalšími informacemi a fakty. Možná to není BulletSkins a něco úplně jiného. Děkuju.

Automaticky přeloženo:
1...561 562 563...579
Jít na stránkuz 579 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky