Oceňujeme, že mají problémy s donbet at mo. oni v současné době obchodují na jazzové licenci, jejíž platnost vypršela v říjnu, nemají platnou licenci ani nemají žádnou pečeť. V podmínkách je také uvedeno něco o používání obchodníků třetích stran, ale uvádí, že to je zpracovávat platby mezinárodní skupinou Santeda bv .když jsem použil donbet a rolletto, použil jsem novou bankovní kartu, také platby vyšly jako kasia empire, pouze skiny gamestore a formulaline ect hra, kterou jsem hrál na donbetu, byly strašné kotouče, které se neustále otáčely, neustále jsem spouštěl hru, kterou bylo třeba znovu načíst, bylo mi řečeno, abych se přihlásil, když jsem byl uprostřed hry, když jsem dostal bonusová kola, hra se pokazila a kotouče by neustále se točí a ztrácejí spojení, což způsobuje, že jsem znovu načítal hru, pak bych v bonusovém kole nic nezískal.
Hry licencují obchodníci třetích stran, kteří mají kriminální minulost a požádali o plnou náhradu. Požádal jsem také o plnou transparentnost mého účtu a transakcí, protože potřebují vést záznamy, odmítají mi je poskytnout, v podstatě mi poslali obecný e-mail, že podléhají regulaci bla bla bla a vidím své transakce na svém účtu a mohu na ně odkazovat z bankovního výpisu pro ověření a přesnost. Musel jsem se smát, protože nejsou autentické ani přesné. Nyní jsou .Poslal jsem jim e-mail zpět, protože jsou si také vědomi toho, že zablokovali můj účet, jakmile jsem jim poslal e-mail, takže k tomu nemám přístup a pokud požádám, aby mi tyto informace zaslali, mají zákonnou povinnost zavázat se Odepsali mi a řekli, že mám přístup ke svému účtu po dobu 24 hodin, abych získal tyto informace. Bylo to před 8 hodinami a stále nemám přístup ke svému účtu, berou mi to. drobečky končí a já jsem jako medvěd s otravnou vosou. Jak jsem řekl v jednom ze svých předchozích příspěvků, moje banka mě kontaktovala ohledně pokusu o transakci z Keni za 750 EUR, takže moje karta byla použita pouze na těchto stránkách. Nyní jsem vyprázdnil ten účet. Jakmile se FO vypořádá s případem, bude účet uzavřen, ale SANTEDA INTERNATIONAL LIMITED šokuje podvodníky
Appreciated having issues with donbet at mo .they are currently trading on jaz licence which expired back in oct they do not hold valid licence or display any seal .Also in terms and conditions does it state anything about using 3rd party merchants but does state that it process payments by Santeda bv international group .when I used donbet and rolletto I used a new bank card also payments came out as kasia empire, only skins gamestore and formuline ect ect the game i was playing on donbet was awful reels constantly spinning, kept getting kicked off game needing to reload ,being told to log in when I was in middle of game play ,when I got a bonus rounds the game would glitch and reels would continuously spin and lose connection causing me to reload game then I would get nothing in bonus round.so I confronted donbet about the issues
Games licences 3rdparty merchants who have criminal backgrounds and requested a full refund .I also asked for a full transparency of my account and transactions as they need to keep record they refuse to give it to me basically they sent me an generic email saying they are regulated bla bla bla and I can see my transactions on my account and I can cross reference them with from bank statement for authentication and accuracy. I had to laugh as they are not authentic or accurate. Now are they .I emailed them back as they are also aware that they blocked my account as soon as i 1st emailed them so I do not have access to this and if I request they send me this information then they have a legal obligation to oblige.They wrote back and said I have access to my account for 24 hrs to retrieve this information .this was 8 hrs ago and I still do not have access to my account they are taking the mick .I am at my whits end and I am like a bear with a annoying wasp.As I said in one of my previous post my bank contacted me about an attempted transaction from kenya for €750 so my card has only been used on these sites .I now have emptied that account. As soon as the FO has dealt with the case that account will be closed .but SANTEDA INTERNATIONAL LIMITED is shocking scammers
Automaticky přeloženo: