Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumSoutěže[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23)

[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23) (strana 16)

od Radka
|
31 912 zobrazení 501 odpovědí |
1...15 16 17...26

3. čas file

Automaticky přeloženo:

Dobrá práce! Právě jsem pro vás přidal poslední lístek; Těším se na vás v tombole! 🙌👍🐱‍🏍

Automaticky přeloženo:

file Třetí

Automaticky přeloženo:

Velice vám děkuji za všechny vaše příspěvky; Doufám, že nakonec budete za své úsilí spravedlivě odměněni! 😎🚀👌

Automaticky přeloženo:

file Bylo to zábavnější, než jsem čekal. Hádání obrázků bylo zajímavé a zároveň uklidňující. Určitě to někdy zkusím znovu.

Automaticky přeloženo:

Ano, jistě, zkuste to znovu, kdykoli budete chtít! 🙂 Není to jen o získání voucherů, je to tak?

Opravdu úžasný příspěvek!

Automaticky přeloženo:

file Je můj třetí

Automaticky přeloženo:

Skvělá práce, ještě jednou, všechno najednou! 👏🙌 Hádám, že už na to máte docela talent! 🙂

Automaticky přeloženo:

Chci se na něco zeptat. Poukazy Amazon budou v .com nebo si můžeme vybrat, ve kterém Amazonu?

Automaticky přeloženo:

Dobrý den, obávám se, že platí pouze pro Amazon.com.

Automaticky přeloženo:
Radka

Jo, řekl jsem i svým přátelům, aby hráli😊

Automaticky přeloženo:

file

Hra, kterou jsem nikdy předtím neviděl, tak úžasná, že jsem ji nemohl odložit!

Automaticky přeloženo:

Rtrtt file

Automaticky přeloženo:

file 1. pokus

Automaticky přeloženo:

file 2. pokus

Automaticky přeloženo:

file Pěkná hra a relax, budu hrát znovu

Automaticky přeloženo:

file

Velmi dobrá hra. Neustálá výzva. budu pokračovat.

Automaticky přeloženo:

file pěkná hra, chci tu cenu

Automaticky přeloženo:

file 2. hra

Automaticky přeloženo:

file Bylo to uvolňující. měl bych to hrát častěji

Automaticky přeloženo:

file Myslím, že jsem udělal dobře

Automaticky přeloženo:

file Po 3 hrách je můj názor takový. Moc se mi to líbilo, bylo to uvolňující a pomohlo mi to se uklidnit

Automaticky přeloženo:

file Docela špatné skóre 😅

Automaticky přeloženo:

Žádný strach, Droodlesovi nikdy nešlo o skóre. 😉 Nemluvě o 24, což je solidní výsledek.

Nevadilo by vám sdílet více myšlenek o hře, svých pocitů a názorů? Vlastně to stojí za další lístek. 🙂

Automaticky přeloženo:

file

d

Automaticky přeloženo:

Ahoj!

Pěkná vstupenka pro vás - toužíte získat další? Zapojte se do diskuse, sdílejte názory a zveřejněte další ID Droodles. Vše se splní 🙂

Automaticky přeloženo:

file

To je pozoruhodné, naprosto to miluji a doporučuji všem

Automaticky přeloženo:

Teď to vypadá, že jste dostali lístek navíc za chválu 😀. Není tomu tak; všechny zpětné vazby odměňujeme stejně.

víš co? Poslední obrázek zobrazený na snímku obrazovky evokuje touhu po tortilách, protože to tak vypadá! Báječný!

Automaticky přeloženo:
1...15 16 17...26
Jít na stránkuz 26 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky