Velmi pěkná a odpočinková hra. Určitě to budu sdílet se svými přáteli
2
Třetí
Připraveno
Bylo to zábavnější, než jsem čekal. Hádání obrázků bylo zajímavé a zároveň uklidňující. Určitě to někdy zkusím znovu.
Nečekal jsem, že to bude tak poutavé, ale pokusit se přijít na ty obrázky se ukázal jako skvělý mix zábavy a relaxace. Určitě se vrátí na další kolo!
Myslím, že jsem udělal dobře
Je můj třetí
Ochladit
Můj první pokus
Druhý pokus
Opravdu super hra. Je snadné hrát a velmi odbourává stres
Chci se na něco zeptat. Poukazy Amazon budou v .com nebo si můžeme vybrat, ve kterém Amazonu?
Docela špatné skóre 😅
d
To je pozoruhodné, naprosto to miluji a doporučuji všem
Opravdu to není dobrá hra
Really not a good game
Dobře, spravedlivý názor – jaké nevýhody jste našli? Jakákoli konstruktivní kritika je vítána. 🙂
Takový výsledek jsem nečekal, trochu mě to překvapilo.
Didn't expect such result, a bit surprised.
zdravím vás! Mohli by podle vás hráči v těžké situaci z této malé hry profitovat?
Nesnažím se vám jen udělit další lístek; Upřímně mě zajímá váš pohled. 🙂
To byla trochu výzva a příjemná změna tempa pro mozek.
That was a bit of a challenge and a nice change of pace for the brain.
👏 Děkujeme, že jste tuto soutěž a Droodles vyzkoušeli. Stále je však dost času přidat další ID – stačí říct. 😁🚀
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali:[email protected]
Platnost odkazu vyprší za 72 hodin.
Zkontrolujte složku „Spam“ nebo „Promoakce“ nebo klikněte na tlačítko níže.
Potvrzovací e-mail byl znovu odeslán.
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Odesláním své e-mailové adresy souhlasíte s naší Podmínky a zásady ochrany osobních údajů
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali: [email protected]
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.