3. čas
3rd time
Dobrá práce! Právě jsem pro vás přidal poslední lístek; Těším se na vás v tombole! 🙌👍🐱🏍
Třetí
Third
Velice vám děkuji za všechny vaše příspěvky; Doufám, že nakonec budete za své úsilí spravedlivě odměněni! 😎🚀👌
Bylo to zábavnější, než jsem čekal. Hádání obrázků bylo zajímavé a zároveň uklidňující. Určitě to někdy zkusím znovu.
That was more fun than I expected. Guessing the images was both interesting and kinda relaxing. I’ll definitely try it again sometime.
Ano, jistě, zkuste to znovu, kdykoli budete chtít! 🙂 Není to jen o získání voucherů, je to tak?
Opravdu úžasný příspěvek!
Je můj třetí
Its my third one
Skvělá práce, ještě jednou, všechno najednou! 👏🙌 Hádám, že už na to máte docela talent! 🙂
Chci se na něco zeptat. Poukazy Amazon budou v .com nebo si můžeme vybrat, ve kterém Amazonu?
I want to ask something. The Amazon vouchers will be in .com or we can pick in which amazon?
Dobrý den, obávám se, že platí pouze pro Amazon.com.
Jo, řekl jsem i svým přátelům, aby hráli😊
Hra, kterou jsem nikdy předtím neviděl, tak úžasná, že jsem ji nemohl odložit!
Rtrtt
1. pokus
2. pokus
Pěkná hra a relax, budu hrát znovu
Velmi dobrá hra. Neustálá výzva. budu pokračovat.
pěkná hra, chci tu cenu
2. hra
Bylo to uvolňující. měl bych to hrát častěji
Myslím, že jsem udělal dobře
Po 3 hrách je můj názor takový. Moc se mi to líbilo, bylo to uvolňující a pomohlo mi to se uklidnit
Docela špatné skóre 😅
Pretty bad score 😅
Žádný strach, Droodlesovi nikdy nešlo o skóre. 😉 Nemluvě o 24, což je solidní výsledek.
Nevadilo by vám sdílet více myšlenek o hře, svých pocitů a názorů? Vlastně to stojí za další lístek. 🙂
d
d
Ahoj!
Pěkná vstupenka pro vás - toužíte získat další? Zapojte se do diskuse, sdílejte názory a zveřejněte další ID Droodles. Vše se splní 🙂
To je pozoruhodné, naprosto to miluji a doporučuji všem
This is remarkable, I absolutely love and recommend this for everybody
Teď to vypadá, že jste dostali lístek navíc za chválu 😀. Není tomu tak; všechny zpětné vazby odměňujeme stejně.
víš co? Poslední obrázek zobrazený na snímku obrazovky evokuje touhu po tortilách, protože to tak vypadá! Báječný!
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali:[email protected]
Platnost odkazu vyprší za 72 hodin.
Zkontrolujte složku „Spam“ nebo „Promoakce“ nebo klikněte na tlačítko níže.
Potvrzovací e-mail byl znovu odeslán.
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Odesláním své e-mailové adresy souhlasíte s naší Podmínky a zásady ochrany osobních údajů
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali: [email protected]
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.