Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 580)

před rokem od kirekin
|
1 722 426 zobrazení 12 756 odpovědí |
1...579 580 581...684
paulmcewan05
před 4 týdny

To rád slyším. Určitě vznesu stížnost, ačkoli mluvíme o Monzo. Přesto, pokud to řeknu správně, budou muset něco udělat, protože to byla v první řadě jejich chyba.

Automaticky přeloženo:
Bbpaul
před 4 týdny

Když jsem zavolal do své banky, řekli, že transakce, které jsem zpochybnil, se mohou vrátit o 13 měsíců zpět?

Automaticky přeloženo:
před 4 týdny

file jackpot raider mi to dnes poslal

O hodinu později jsem požádal o důkaz a znovu jsem odmítl. Říkají to, pak si vzbudím naděje.

Je to moje jediná možnost, kterou Monzo nemá, kurva, s tím zpětným nabíjením. Mám zpět 25 000 liber, které odmítli.

Jsem netrpělivý, nikdy jsem si nedělal starosti a zároveň jsem se posral. Nemohu myslet na nic jiného, ​​než dostat tyto peníze zpět.

Pokud od JR neobdržím další. Co vlastně můžu dělat?

Automaticky přeloženo:
před 4 týdny

To rád slyším. Určitě vznesu stížnost, ačkoli mluvíme o Monzo. Přesto, pokud to řeknu správně, budou muset něco udělat, protože to byla v první řadě jejich chyba.

Automaticky přeloženo:
před 4 týdny

Informujte mě o Monzo.

Je ten váš s TRVRS nebo TRVRS?

Automaticky přeloženo:
Bbpaul
před 4 týdny

Ano, pokud neuspějete, vezměte to do dolu FOS, ale stálo to jen pár stovek

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours
před 4 týdny

Pokud jde o Monzo, radím nevytahovat hazard, protože jsou na to velmi přísní. Vím, že někteří v minulosti touto cestou uspěli, ale věci se mění a z mé nedávné zkušenosti s Monzem nebudou mít nic společného s hazardem. Měl jsem úspěch s nedoručeným zbožím. Ne ideální, ale pořád pravda.

Automaticky přeloženo:
paulmcewan05
před 4 týdny

Ano, díky. Udělám ten krok, pokud na to přijde. Domnívám se, že mám oprávněný důvod očekávat něco na oplátku, vzhledem ke špatným zákaznickým službám od společnosti Monzo.

Automaticky přeloženo:
Bbpaul
před 4 týdny

No bohužel jsem to udělal. Pravděpodobně nedělal jeden výzkum, jak to řešit. Co na ně vlastně říkáte?

Protože jsem řekl, že jsem nedostal owt od trvrs TREVVERS trevers - to jsou 3, které stále používají.

Jak jim vysvětlím, že 25 400 z 500 vkladů ect. Mám více vkladů ve výši 5 000 do 16 minut od sebe a mnoho dalších.

Pokud teď změním svůj příběh, nekoupí si to, prostě mě vyserou a zavřou můj účet.

The. Pak začněte další spory.

Určitě mají zákonnou povinnost sledovat podezřelé obchodníky.

Banky budou jistě komunikovat mezi sebou a upozornit na riskantní obchodníky?

Automaticky přeloženo:
Kelly1234
před 4 týdny

Tím si nejsem jistý, pokud jste to nezaregistrovali jako podvod, pak věřím, že můžete překročit časový rámec 120 dnů.

Automaticky přeloženo:
Bbpaul příspěvek smazal/a
outdoorstoyours příspěvek smazal/a
outdoorstoyours
před 4 týdny

Pokud neobdržíte finanční prostředky do 10 dnů, můžete se vždy obrátit na právního zástupce v Curacau, který tyto problémy vyřeší.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 4 týdny

Má někdo nějaké informace o „Coreactive Ltd" a „TERRVERS"?

Toto jsou moje hlavní dva v celkové hodnotě asi 10 tisíc liber!

Zopa Bank (nikoli kreditní) má ochranu 500 GBP za den pro hazardní hry. Zjevně jsem to daleko překročil, takže doufejme, že je to další případ zpětného nabití?

Automaticky přeloženo:
Agora příspěvek smazal/a
outdoorstoyours
před 4 týdny

Dostal jsi moje emaily??

Automaticky přeloženo:
před 4 týdny

No bohužel jsem to udělal. Pravděpodobně nedělal jeden výzkum, jak to řešit. Co na ně vlastně říkáte?

Protože jsem řekl, že jsem nedostal owt od trvrs TREVVERS trevers - to jsou 3, které stále používají.

Jak jim vysvětlím, že 25 400 z 500 vkladů ect. Mám více vkladů ve výši 5 000 do 16 minut od sebe a mnoho dalších.

Pokud teď změním svůj příběh, nekoupí si to, prostě mě vyserou a zavřou můj účet.

The. Pak začněte další spory.

Určitě mají zákonnou povinnost sledovat podezřelé obchodníky.

Banky budou jistě komunikovat mezi sebou a upozornit na riskantní obchodníky?

Automaticky přeloženo:
před 4 týdny

Oni ne. Mastercard a VISA sledují počet zpětných zúčtování vůči každému obchodníkovi. Je-li tato úroveň vysoká, prošetří, pokud ne, pokud nedostanou konkrétní informace o potenciálním podvodu nebo porušení T&C. To je důvod, proč jsou zde banky jedním z největších faktorů, které umožňují, aby to pokračovalo - nedodržují své oznamovací povinnosti a sračka s tím brzy zasáhne fanouška.

Automaticky přeloženo:
Bbpaul
před 4 týdny

Hej! Máte podrobnosti o AppuSocial? Nebo jste navýšili peníze prostřednictvím své banky?

Automaticky přeloženo:
dbeasley4
před 4 týdny

budete muset u banky zvýšit zúčtování

Automaticky přeloženo:
1...579 580 581...684
Jít na stránkuz 684 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky