DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 572)

od kirekin
|
1 425 711 zobrazení 10 992 odpovědí |
|
1...571 572 573...587

shanti.das@ pozorovatel.co.uk

a

P

Automaticky přeloženo:

Děkuju

Automaticky přeloženo:
melrao007

To bych také rád věděl, vyloučilo by to potřebu pokračovat ve FOS

Automaticky přeloženo:

Jak lidé v minulosti dostávali refundace od MasterCard a Visa, poslali jste jim e-mail, že používáte tato kasina, nebo to věděli automaticky? Přemýšlím o odeslání e-mailu MasterCard.

Automaticky přeloženo:

Hlavním pravidlem je, že je nemůžete kontaktovat přímo. Nakonec jsem kontaktoval Mastercard prostřednictvím několika týmů v USA a nakonec jsem vyplnil kontaktní formulář, abych informoval obchodníky.

Automaticky přeloženo:

Odesláno

Automaticky přeloženo:

S tím vším v novinách dostaneme pravděpodobně náhradu?? Snažil jsem se vést spory se Santanderem a oni mi prostě uzavřeli účet. Takže jít jasně s nárokováním sporů?

Automaticky přeloženo:
Kishen2777

Totéž se stalo s mou bankou, když jsem zpochybnil transakce Falcora

Automaticky přeloženo:
Bbpaul příspěvek smazal/a

DSSERVLTD

DSGNHUNT

Mohl by mi s nimi někdo pomoci? Nemohu najít žádné e-mailové adresy.

předem děkuji.

Automaticky přeloženo:

file

Zpětné zúčtování zvýšeno. O měsíc později obchodník zpětné zúčtování zpochybnil. Revolut přijal obchodní důkaz. Toto je faktura poskytnutá obchodníkem.

Falešný e-mail, falešná fakturační adresa.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
calumharris

Měli byste požádat o potvrzení e-mailem zaslané od obchodníka v den transakce. Toto je standardní postup pro každou online společnost.

Automaticky přeloženo:

Obchodník uvedl, že můj e-mail (skutečný e-mail použitý v žádosti o zpětné zúčtování) není registrován na jeho webu. Říkají, že falešný e-mail (výmysl) neexistuje

Požádal jsem Revolut, aby vyzval obchodníka a poskytl protokoly

Pokud falešná adresa neexistuje a pravá není zaregistrována, jak se může někdo přihlásit ke svému účtu?

Automaticky přeloženo:
Howdydowdy příspěvek smazal/a
rrsmrc příspěvek smazal/a
1...571 572 573...587
Jít na stránkuz 587 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky