DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 571)

od kirekin
|
1 549 928 zobrazení 12 040 odpovědí |
|
1...570 571 572...644
Kishen2777

Řešili jste s nimi dříve několik případů? To může být možná důvod

Automaticky přeloženo:
JosieRosie46

Nikdy s nimi nic nevychovával

Automaticky přeloženo:

Má někdo kontakt na novináře v článku Guardianu? Nemůžu to najít.

Automaticky přeloženo:
Kishen2777

Zablokovali ti kartu nebo tak něco? Oznámení o uzavření obvykle omezuje váš účet a může také ztížit otevření účtu jinde

Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Nekontaktoval jsem je, ale po vznesení sporů jsem od nich dostal náhradu.

Automaticky přeloženo:

Máte prosím někdo kontakt na kreativní digitální řešení? Také E0000480 praha by bylo užitečné, prosím? Pokud je to možné

Automaticky přeloženo:
melrao007

Ah ok.. Jsem s Revolutem, takže pochybuji, že vyvolání sporu s hazardem bude fungovat.. Je to cesta, kterou jste se vydali? Jakákoli pomoc bude oceněna

Automaticky přeloženo:

Mohu se zeptat, co se děje nyní, když je to v novinách a jeden z vás říká, že se to stalo již dříve. Musím je kontaktovat, abych řekl, že jsem tyto stránky použil, nebo to vědí 🤷🏻‍♀️?

Doslova se teď cítím ve ztrátě, špaček nepomůže, protože přes 120 dní a teď moji 2 největší obchodníci pixeleum a nikotpf říkají, že peníze nevrátí, mezi nimi dvěma mám 17,5 tisíc transakcí! Jak to mohu získat zpět? Poslal jsem e-mail společnosti s názvem Refundee, abych zjistil, zda mohou pomoci.

Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Zkoušel jsem to se Starlingem a oni prázdně odmítli s tím, že neúčtují zpětné zúčtování, protože se jedná o hazardní transakce (byl jsem k nim upřímný). Zkoušel jsem se u nich obrátit na můj případ, ale pak řekli, že ze 120 dnů nemohou nic dělat.

S Bank of Scotland jsem vznesl spory ohledně zboží/služeb, které jsem neobdržel, tj. digitální umění, dárkové karty, a některé mi byly vráceny, ale uzavřeli mé účty zjevně kvůli porušení podmínek a množství sporů.

Je to pixeleum a nikotpf, které chci vrátit, protože je to obrovské množství peněz a oni to odmítají. Chci vědět více o nových věcech, které se dějí ve zprávách, a co to pro nás znamená.

Automaticky přeloženo:
Curritokira

file jejich jména jsou červeně.

Automaticky přeloženo:
Lucid_1337

potřebuji vaši pomoc

můžete mi prosím napsat na email

A

Automaticky přeloženo:
Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Mohu nahlásit 0000480 emailem

Automaticky přeloženo:
melrao007

Díky, ale myslím, že novinářka psala na fórum před zveřejněním a nechávám jí kontakt.

Automaticky přeloženo:
Curritokira

Promiňte, nerozumím.. máte informace pro E0000480?

Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Ano. Pokud chcete, pošlete mi svou e-mailovou adresu a já vám to vysvětlím.

Automaticky přeloženo:
Materialgirl84

Vidím, že jsi velmi znalý. Mohl bych se tě zeptat?

Platební procesor Bizum, který zpracovává platby do kasin, je nezákonný? Dal bys to do toho?

Automaticky přeloženo:

Jak lidé v minulosti dostávali refundace od MasterCard a Visa, poslali jste jim e-mail, že používáte tato kasina, nebo to věděli automaticky? Přemýšlím o odeslání e-mailu MasterCard.

Automaticky přeloženo:
Bbpaul příspěvek smazal/a
Curritokira

shanti.das@ pozorovatel.co.uk

a

P

Automaticky přeloženo:
1...570 571 572...644
Jít na stránkuz 644 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky