Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumSoutěže[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23)

[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23) (strana 13)

od Radka
|
31 546 zobrazení 492 odpovědí |
1...12 13 14...26

file Bylo opravdu působivé a zajímavé pokusit se uhodnout, o jaké obrázky jde. Byl to také relax, určitě si to zahraju znovu

Automaticky přeloženo:

file Bylo to vtipné

Automaticky přeloženo:

file Připraveno

Automaticky přeloženo:

file Bylo to super zábavné a zajímavé snažit se uhodnout obrázky – a upřímně, taky trochu odpočinkové. Určitě si to zahraju znovu!

Automaticky přeloženo:

file Hodně štěstí všem

Automaticky přeloženo:

file Doufám, že vyhraju!!

Automaticky přeloženo:

file Pěkná hra

Automaticky přeloženo:

file Na hádání obrázků bylo něco fascinujícího i uklidňujícího. Určitě se k tomu ještě vrátím.

Automaticky přeloženo:

file

Náročné, ale zábavné! Rozhodně mě donutil přemýšlet mimo rámec. 😊

Automaticky přeloženo:

file Opravdu pěkná hra

Automaticky přeloženo:

Jsem si docela jistý, že vyhraju 😊

Automaticky přeloženo:

file To bylo opravdu skvělé! Líbilo se mi zkoušet obrázky vymýšlet – byla to zábava a chlad. Úplně to hraju znovu

Automaticky přeloženo:

file jsem připraven

Automaticky přeloženo:

file Doufám, že na skóre nezáleží😁

Automaticky přeloženo:

file Nečekal jsem, že to bude taková zábava, ale pokusit se uhodnout, o jaké obrázky jde, se ukázalo jako opravdu působivé a překvapivě poutavé. Některé byly záludné, ale o to víc mě uspokojovalo, když jsem je správně pochopil. Navíc to celé mělo takovou uvolňující atmosféru, díky které se do toho dalo snadno dostat.

Automaticky přeloženo:

file Upřímně jsem se u toho skvěle bavil. Snaha přijít na to, co mě každý obrázek skutečně zaujalo – bylo to náročné a zároveň super zajímavé. Některé obrázky mě opravdu donutily přemýšlet, ale to byla součást zábavy. Navíc to bylo docela uklidňující, skoro jako malá duševní přestávka. Určitě to v brzké době zkusím znovu.

Automaticky přeloženo:

file Druhý

Automaticky přeloženo:

file Třetí

Automaticky přeloženo:

3. čas file

Automaticky přeloženo:
cryptonikoszara příspěvek smazal/a
1...12 13 14...26
Jít na stránkuz 26 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky