Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumSoutěže[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23)

[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23) (strana 10)

od Radka
|
31 009 zobrazení 490 odpovědí |
1...9 10 11...26

o co jde

Automaticky přeloženo:

Google překladač

Automaticky přeloženo:

Ano jdi

Automaticky přeloženo:

Milujte to

Automaticky přeloženo:

file Dnes to nebylo tak náročné

Automaticky přeloženo:

file zveřejňování mého ID pro droodly. Udělal jsem to správně?

Automaticky přeloženo:

file

Bez urážky, ale tohle by mi nikdy nefungovalo. Na zdraví

Automaticky přeloženo:

file

Automaticky přeloženo:

Ahoj!

Jedna vstupenka je vaše. Chcete vydělat 3 další? Začal bych vaší zpětnou vazbou. 🙂

Automaticky přeloženo:

file

Automaticky přeloženo:

Vidím, že se přidal další závodník. 🙂

Doufám, že vám nevadí získat další vstupenky za sdílení vašich názorů na Droodles – nebo hraní hry, kdykoli budete chtít.

Automaticky přeloženo:

file

Automaticky přeloženo:

Dobrý den!

Pro případ, že by vám to uniklo, můžete udělat víc, než poslat snímek obrazovky. 🙂. Co takhle diskuze nebo myšlenky? Neváhejte nás vyzkoušet!

Automaticky přeloženo:

Moje oficiální skóre kvízu Droodle

file

Automaticky přeloženo:

Hej! Něco méně nebo více oficiálního, co byste chtěl dodat?

🙂

Rád bych například věděl, co znamená vaše poslední skica...

Automaticky přeloženo:

file listo

Automaticky přeloženo:

To je skvělé! Chcete-li však získat více vstupenek, odešlete pouze jedinečná ID. Tento je stejný jako ten předchozí. Jakmile se zaměříte na další soutěžní kolo, musíte začít od Droodles.

Automaticky přeloženo:

file ještě jeden

Automaticky přeloženo:

Velký! K získání maximální částky zbývá pouze jedno ID! 🙂

Automaticky přeloženo:

MILUJU TENTO TYP HRY, DROODLE, OTEVÍRAJÍ MYSL A OPRAVDU MI TO ZMĚNILO NÁLADU. MÍSTO PŘEMÝŠLENÍ NAD SVÝMI PROBLÉMY JSEM PŘEMÝŠLELA NAD NÁSLEDUJÍCÍM OBRÁZKEM A JEHO ODPOVĚDI.

Automaticky přeloženo:

Jsem rád, že to na vás tak dobře funguje! Líbilo by se vám například mít Droodles po svém boku při hraní o skutečné peníze v kasinech?

Automaticky přeloženo:

file

lepší než poprvé 😁

Automaticky přeloženo:

Vidím, že na to začínáš mít talent. 😀 To je skvělé, protože můžete přidat ještě jedno soutěžní ID. Druhá možnost zveřejnit tolik ID, kolik chcete, dokud vás to bude bavit! 😁

Vážně, líbí se vám, jak fungují Droodles? Cítíte snad nějaký efekt? Tento nástroj má pomoci, přeostřit nebo dokonce zmírnit stres, takže cokoli, co můžete v tomto ohledu říci, může pomoci zlepšit Droodles.

Automaticky přeloženo:
Someone.Else

🙂 Cokoli řekneš, je v pořádku. Chcete-li však maximalizovat šance, přidejte další dvě jedinečná soutěžní ID Droodle. 😉

Automaticky přeloženo:

Možná to funguje, když tu opravu potřebujete. Nedávno jsem to zvládal dobře. Momentálně nemám kde hrát, což si myslím, že také pomáhá

Automaticky přeloženo:

To byla moje další věc. Takové malé cvičení bude podle mého názoru nejúčinnější ve specifických situacích, kdy je potřeba si odpočinout od přítomnosti, abychom získali nějaký mentální odstup od toho, co se děje – aby mozek mohl převzít intenzivní pocity. 😀

Automaticky přeloženo:

o co jde

Automaticky přeloženo:

Zkuste si přečíst toto vlákno od začátku 👈👈, prosím. Může pomoci.

Automaticky přeloženo:

Google překladač

Automaticky přeloženo:

Chcete se třeba zapojit do soutěže? Chápu, že anglický text může být náročný, ale můžete zkusit použít překladatelský nástroj – jak jste řekli, Google Translator.

Automaticky přeloženo:

Ano jdi

Automaticky přeloženo:

Tak jdeme! Jste připraveni na nějaké Droodles?

Vyzkoušejte toto 👈👈

Automaticky přeloženo:
1...9 10 11...26
Jít na stránkuz 26 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky