Opravdu pěkné! Viděl jsem druhé ID, které jste zachytili, takže pokud jde o soutěž, přidejte jedno konečné ID a nezapomeňte přidat také svůj názor nebo návrhy! Stojí to za speciální vstupenku. 😉
MILUJU TENTO TYP HRY, DROODLE, OTEVÍRAJÍ MYSL A OPRAVDU MI TO ZMĚNILO NÁLADU. MÍSTO PŘEMÝŠLENÍ NAD SVÝMI PROBLÉMY JSEM PŘEMÝŠLELA NAD NÁSLEDUJÍCÍM OBRÁZKEM A JEHO ODPOVĚDI.
bylo to velmi náročné a přinejmenším zajímavé! Líbily se mi odpovědi na rozdíl od toho, co jsem viděl! Po tomto díky ❤️ více otevřu svou fantazii
this was very challenging and interesting to say the least! I liked the answers as opposed to what I was seeing! I shall open my imagination more after this thankyou ❤️
Představuji si, že je to docela frustrující, když je primárním soutěžním jazykem angličtina.
No, zkuste najít prvních pár příspěvků v tomto vláknu 👈👈 - aby byl text přeložen do vašeho preferovaného jazyka pomocí Google Translatoru nebo jiných nástrojů.
Myslím, že by to pro vás mělo být pohodlnější. Pokud bojujete s konkrétními údaji, podívejte se kolem sebe na to, co zveřejnili ostatní, nebo se mě, prosím, zeptejte.
To je zcela na vás. Neváhejte a zapojte se do diskuze s ostatními nebo se podělte o své zkušenosti, zpětnou vazbu nebo názor na Droodles, nebo jen zveřejněte další ID, pokud si chcete znovu zahrát.
Tato soutěž je koneckonců o resetování mozku. 🙂 Dělej, co tě baví.
tohle byla nevkusná zábava. Jako psychologický test lol.
this was tacky fun to do. Like a psychological test lol.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Jakýsi Rorschachův test, jen bez „fleků". 😀. Myslel jsem to samé...
Cítil jste se po hře Drodles uvolněnější nebo soustředěnější? Když jsem v životě prošel několika psychotesty, pamatuji si, že se mi po jejich skončení ulevilo, ale rozhodně jsem nebyl v klidu. 😀
To je na vás. Můžete si zahrát Droodles znovu, zveřejnit další ID nebo sdílet více na toto téma. Spusťte konkrétní hru na hádání skica. Dělejte, co chcete 🙂
Ze začátku jsem byl trochu zmatený, ale pak mi to došlo. Kéž bych více věřil svému nitru!! Asi potřebuju víc praxe. Díky za reset mysli zpět k hazardu lol
Was a little confused at first but then got a hang of it. Wish I would have trusted my gut more!! Guess I just need more practice. Thanx for the mind reset back to gambling lol
Automaticky přeloženo:
před rokem
Vaše zpětná vazba je skvělá a doufám, že se později vrátíte s dalším ID a postřehy! Je skvělé, že jste tady. 🙌👍
Pokud chcete vyhrát, řekněte nám více o tom, jak vidíte, že Droodles pro vás fungují nebo nefungují, a zveřejněte 2 další/různá ID, abyste maximalizovali své šance. 😎