Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 607)

od kirekin
|
1 724 413 zobrazení 12 754 odpovědí |
1...606 607 608...684
Snowyhill84

Přijímáš to?

Zdá se, že zúčtování funguje pro mnohé, takže byste mohli potenciálně získat všechny své peníze zpět?

Automaticky přeloženo:

Ahoj, nemáte někdo informace o:

MYDLVR

SMPAYPF MAGINC

Nemohu je najít nikde na tomto fóru ani online, snažím se najít e-mailovou adresu.

Automaticky přeloženo:

Ahoj,

zná někdo pravidla Mastercard pro nesprávné praní MCC/transakcí, abych to mohl dát své bance!

Automaticky přeloženo:

Poslal jsem je o několik stránek zpět. Hazardní hry v zásadě MUSÍ mít specifický kód – 7995 na Mastercard. Pokud tomu tak není, je to nesprávné/zamaskované, a je to tedy v rozporu s pravidly Mastercards a T&C – Mastercard to potvrdila.

Automaticky přeloženo:

Ví někdo, kdo je ODB zodpovědný za bankovní transakce?

Automaticky přeloženo:

Ahoj!

Měl jsem štěstí, že jsem dostal peníze zpět přímo od Elegro a wintermads na začátku tohoto procesu.

Nikdy jsem se však nemohl vypracovat z těchto:MEDYOEU

BITSENT EU AB

FOMLINE UAB

GORWIRE SP.ZOO

SMPAYPF*THE (nebo HIG/THE/THEPLATINIUM/HIGHROLLERWIN"

Dostal od nich někdo peníze?

Také před měsíci, pravděpodobně před téměř 9 měsíci, moje banka odmítla moje zpětná zúčtování s tím, že zvýšení bylo podvodné. Nechal jsem to tak, ale když teď čtu všechny příběhy o úspěchu, mám podat formální stížnost a požádat je, aby to teď vrátili? Očividně to za těch 120 dní uteklo, ale původně jsem je zvýšil v časovém rámci..ale nechci se dostat do problémů..

Automaticky přeloženo:

Ahoj, koupil jsem si několik dárkových karet duelbits s kinguinem. Jsem na gamstopu ve Velké Británii, ale obešel jsem to nákupem dárkových karet. Nyní jsem přestal, ale je možné vrátit peníze, které jsem utratil? Jsem s debetní kartou Monzo a Mastercard

Upraveno
Automaticky přeloženo:
WhoNext příspěvek smazal/a
Johnn6888

Dostal jsem vše zpět 3 000 GBP, ale s vrácením plateb přes PayPal po asi 10 dnech čekání bez odpovědi od obchodníka, plná náhrada za asi 13 transakcí

Upraveno
Automaticky přeloženo:

Ahoj, koupil jsem si několik dárkových karet duelbits s kinguinem. Jsem na gamstopu ve Velké Británii, ale obešel jsem to nákupem dárkových karet. Nyní jsem přestal, ale je možné vrátit peníze, které jsem utratil? Jsem s debetní kartou Monzo a Mastercard

Automaticky přeloženo:

100 %. Vše, co souvisí s hazardem, musí být kódováno jako hazard. Kinguin jsou absolutní zmetky a budou lhát, pokud se pokusíte něco účtovat zpět. Buďte opatrní, ale mějte jasno v důkazech a možná je budete moci získat.

Upraveno
Automaticky přeloženo:

Ahoj!

Měl jsem štěstí, že jsem dostal peníze zpět přímo od Elegro a wintermads na začátku tohoto procesu.

Nikdy jsem se však nemohl vypracovat z těchto:MEDYOEU

BITSENT EU AB

FOMLINE UAB

GORWIRE SP.ZOO

SMPAYPF*THE (nebo HIG/THE/THEPLATINIUM/HIGHROLLERWIN"

Dostal od nich někdo peníze?

Také před měsíci, pravděpodobně před téměř 9 měsíci, moje banka odmítla moje zpětná zúčtování s tím, že zvýšení bylo podvodné. Nechal jsem to tak, ale když teď čtu všechny příběhy o úspěchu, mám podat formální stížnost a požádat je, aby to teď vrátili? Očividně to za těch 120 dní uteklo, ale původně jsem je zvýšil v časovém rámci..ale nechci se dostat do problémů..

Automaticky přeloženo:

Goriwire a Bitsent řeknou, že o transakcích nic nevědí a nikam se nedostanete. Napsal jsem e-mail majiteli - žádná odpověď.

Automaticky přeloženo:
Vkieranc

Pravidla zpracování transakcí pro Mastercard: file

Automaticky přeloženo:
paulmcewan05

Oh, skvělé, co jsi říkal, jestli ti nevadí, že se ptám

Automaticky přeloženo:

E-mailem FOS s informacemi přesně před 1 týdnem, ale stále jsem nedostal odpověď😕 řekli, že odpovídají pouze na případy, které mohou vyřešit, a pokud ano, do 1 týdne se vám ozvou. Jak dlouho trvalo, než jste dostali odpověď.

Buďte upřímní, že transakce byly hazardními transakcemi a také uveďte pravidla Mastercard/Visa pro MCC a řekněte, že tyto obchody se snaží skrývat, kam peníze jdou, a že mi Revolut odmítá pomoci.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Johnn6888

Jen jsem jim řekl, co se stalo, bylo to před lety, ale paypal je snadné provést chargebacky, které si zvýšíte sami

Automaticky přeloženo:
PH101 příspěvek smazal/a
WhoNext

Je to lákavé, ale pak přešli od nabídky dobré vůle ve výši 180 liber k této bez dalšího nabádání. Váhám, zda to přijmout, nebo riskovat zpětné zúčtování. Určitě se stalo něco, co jim nabídli, co si myslím.

Automaticky přeloženo:

Pravidla zpracování transakcí pro Mastercard: file

Automaticky přeloženo:

Neplatí to ale v oblasti Středního východu/Afriky? Je to stejné pro Velkou Británii/Evropu?

Zajímalo by mě, jestli má cenu citovat následující...

Identifikátor typu transakce (TTI) Identifikátor typu transakce (TTI), pokud je ve zprávě transakce uveden, musí obsahovat hodnotu, která je platná a co nejpřesněji popisuje účel, pro který je transakce prováděna. Hodnota TTI nesmí být použita k žádnému jinému účelu, než jak je stanoveno v příslušných normách, včetně, ale bez omezení na následující:

• Specifikace zákaznického rozhraní

• Specifikace systému jedné zprávy

• IPM Clearing Formats

• Standardy programu plateb Mastercard pro hry a hazardní hry

• Mastercard MoneySend a platební transakce

...námět k zamyšlení?

Upraveno
Automaticky přeloženo:
abdelilaharhmir

Hej. Jak se vám budou líbit všechny ty informace o transakcích?

Automaticky přeloženo:
Al1nu7zu01

https://www.mastercard.us/content/dam/public/mastercardcom/na/global-site/documents/transaction-processing-rules.pdf

Automaticky přeloženo:
Al1nu7zu01

Informace o transakci naleznete na bílém papíře výpisu z účtu

Automaticky přeloženo:
1...606 607 608...684
Jít na stránkuz 684 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky