DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 592)

od kirekin
|
1 547 707 zobrazení 12 025 odpovědí |
|
1...591 592 593...643
Wood28

Stačí použít lupu vpravo nahoře. Našel jsem dva pouhým hledáním jména obchodníka.

Canapay je

Zpdg je S

Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Děkuji... iv jsem oběma poslal e-mail. Protože některé informace jsou nyní staré, jen mě napadlo, jestli existují nějaké nové vodítka

Automaticky přeloženo:

Rychlá otázka. Když zpochybňujete platby kreditní kartou, že nebylo přijato zboží a ptají se, zda jste platbu povolili, co říkáte?

Automaticky přeloženo:
Howdydowdy příspěvek smazal/a
Caz111111111

Vidí, že jste platby již autorizovali. Takže ano. Ale zboží jste neobdrželi.

Automaticky přeloženo:
Wood28

ZPDG nedostanete zpět ani korunu

arktické inovace byly zpracovány choicepay Canada Mluvil jsem s jejich majitelem na link in. Zařídil vrácení peněz

Automaticky přeloženo:

Může mi někdo dát základní představu o nejlepším způsobu, jak toho dosáhnout. Snažím se pročíst vlákno, ale je toho hodně, co musím projít, a vím, že některé z mých transakcí proběhly před chvílí, takže čas může být důležitý

Hraji zdarma 5 let poté, co jsem prohrál spoustu peněz, a pak jsem se před pár měsíci dozvěděl o non-gamstop zahraničních kasinech a můj život se obrátil k horšímu. Vím, že jsem závislý na hazardních hrách, a proto jsem se ze všech stran vyloučil, zaregistroval jsem se na Gamstop, zablokoval jsem si hazardní transakce ve své bance atd. Za posledních několik měsíců jsem prohrál téměř všechny své úspory a prostě jsem nemohl přestat. Jsem přesvědčen, že mnoho kasin, ve kterých jsem hrál, bylo zmanipulováno, a bylo jich hodně.

Bankuji u Monzo, ale provedl jsem několik vkladů prostřednictvím kreditních karet. Mnoho monzo transakcí byly převody Falcora Finance nebo Payop.

co mám udělat jako první, kontaktovat obchodníky? jak to mám udělat? Zoufale se snažím získat část těchto peněz zpět. Vím, že jsem to ztratil kvůli své vlastní slabosti, ale podnikl jsem kroky, abych se tomu ubránil, a prostě se mi nezdá fér, že se tato kasina záměrně snaží obejít to a využívat ubohé lidi, jako jsem já.

Automaticky přeloženo:
Howdydowdy příspěvek smazal/a
Jcejejxjvujr

Předpokládám, že si nepamatujete jeho jméno nebo na to máte odkaz?

Automaticky přeloženo:
Lloydie2525

Budete bojovat s převody. Mám payop a falcora a oni říkají, že jsme jen zpracovatel, je to frustrující! S hazardem nepomůže ani Monzo.

Automaticky přeloženo:

Podrobnosti vám již byly poskytnuty, podívejte se zpět.

Automaticky přeloženo:

Díval jsem se a díval jsem se na svého přítele! Jestli byl příspěvek smazán, to nevím 😕 Omlouvám se za bolest, ne moje úmysly!

Automaticky přeloženo:
Bbpaul příspěvek smazal/a
nikibrown2002 příspěvek smazal/a

Stačí si založit nový účet 🤷‍♂️ Jsem si jistý, že mnoho z těchto nových uživatelů by stačilo se všemi možnými radami, aby byli úspěšní!

Automaticky přeloženo:

Moc děkuji můj příteli! Velmi ceněno! Jak dlouho vám trvalo, než jste je našli? Hledal jsem týdny 😬🤣

Automaticky přeloženo:

Byli jste s nimi úspěšní? Nebo šlo o zpětné zúčtování?

Automaticky přeloženo:
Příspěvek od Ronaldo-091 byl odstraněn
Důvod: Spam

Admine, můžeš toho chlapa zablokovat. Toto je asi počtvrté, co zde propagujeme nabídky kasina.

Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Rychlý Pavle, šly platby této společnosti nebo jsou pouze zpracovatelem? Zítra seberu odvahu a promluvím si s bankou znovu, nevzbuzuje mi to ani trochu úzkosti lol!

Automaticky přeloženo:
Dt100

Stačí je kontaktovat přímo a oni se domluví.

Automaticky přeloženo:
Waldo1984

Díky kamaráde. Jo, zdá se mi, že transfery a Monzo jsou hrozná kombinace, takže moc nečekejte. opravdu šokován tím, jak špatné se Monzo z tohoto hlediska zdají, jsem s nimi roky a roky a vždy se snažili postavit se jako orientovaní na zákazníka a „etičtí"

I když bych mohl získat zpět některé platby kreditní kartou, bylo by to něco.

Automaticky přeloženo:

Stačí je kontaktovat přímo a oni se domluví.

Automaticky přeloženo:

Skvělé, díky Pavle. Velmi si toho vážíme! Máte s Bytlabem vůbec nějaké zkušenosti? Nebo Onlined*g a více variant? Bytlab mi vrátil peníze (pouze menší nominální hodnoty). Nicméně ve skutečnosti nevím, kdo to udělal a banka mi vůbec nepomohla a neměla ani ponětí, kdo to byl🤣

Automaticky přeloženo:
1...591 592 593...643
Jít na stránkuz 643 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky