DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 564)

od kirekin
|
1 413 501 zobrazení 10 877 odpovědí |
|
1...563 564 565...581
JosieRosie46

Vidíte, že to není lež, že transakce nejsou uznávány, protože nejsou tím, komu jsme peníze zaplatili, takže je opravdu těžké to vysvětlit správně.

Automaticky přeloženo:
Missdaisy

Užijte si pauzu slečno!😊

Automaticky přeloženo:

Rychlá otázka pro každého, kdo může pomoci.

Stěžoval jsem si přímo kasinu a oni řekli, že jsem souhlasil s jejich T&C při registraci. Žádná zmínka o maskování transakcí atd.

Mám nyní přejít k obchodníkům třetích stran nebo k bance? Mějte na paměti, že tyto transakce byly v prosinci a mají pouze omezenou dobu na vyvolání zpětného zúčtování.

Automaticky přeloženo:

kluci někdo má e-mail pro Falcora Finance

Automaticky přeloženo:

Nahlásil jsem Revolut finančnímu ombudsmanovi za to, že odmítl zpětná zúčtování.

zvýšili je okamžitě, když je FOS kontaktoval a zpětná zúčtování byla úspěšná. Teď je to 40 dní a oni mi plánují vrátit peníze.

Automaticky přeloženo:
Jcejejxjvujr

Úžasný! Pro jakou společnost to bylo a kolik byly zpětné zúčtování?

Automaticky přeloženo:
JosieRosie46

Fintech Fc Ltd jeden z obchodníků Elegro. Nebylo to ani za moc peněz, abych byl upřímný, možná 500 liber

Automaticky přeloženo:
Jcejejxjvujr

Co jste řekl ombudsmanovi?

Automaticky přeloženo:
Helpneeded2025

Ce ti a raspuns webmosaic?

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Curritokira

Mám stejný název transakce, jak získáte refundaci

Automaticky přeloženo:

Pomoc! Platby byly zpracovány přes Yaspa, ale tvrdí, že nenesou žádnou odpovědnost kvůli otevřenému bankovnictví. co teď můžu dělat?

Automaticky přeloženo:
Stash9

Řekl jim pravdu. Platba je za hazard, ale tato společnost je registrována v Londýně, ale ve skutečnosti není provozována jako hazardní společnost

Automaticky přeloženo:
Jcejejxjvujr

Je to Revolut Mastercard nebo vízum

Automaticky přeloženo:

Předložte několik zpětných zúčtování s NatWest a oni je všechny přenesli přes jeden z nich, poslali mi e-mail s tím, že jednu transakci nemohou provést, protože jsem s ní podvodný, protože existuje mnoho transakcí stejných. Jedna transakce, kterou neprovedli, je úplně stejný obchodník a důvod jako ostatní, které provedli. Nedává mi to smysl, ukázalo se, že je to největší transakce.

Automaticky přeloženo:

Měl někdo štěstí se ZPDG? Poslal jsem jim e-mail, dokonce i jejich 'tvůrcům obsahu', oslovil jsem jejich partnera 'joakima', poslal stížnost na vízum, kontaktoval moji banku. Doslova prostě nereagují. Zdá se, že jsou zapojeni do mnoha offshore kasin! Nevíte, komu jinému si mohu stěžovat?

Automaticky přeloženo:
Kelly1234

ahoj Kelly,

Psal jsem jim několikrát. Neobdržel jsem odpověď, takže budu pokračovat ve zpětném zúčtování prostřednictvím své banky.

Jen pro jistotu, je ZPDG fundof.me?

Automaticky přeloženo:

kluci, rozluštil jsem záhadu Coinshop.work

co dělají, aby soutěžili

poskytli Strplemu falešný účet, který má moje informace

a poté provedli transakci přes Revlout, ale příjem platby je od Strple, když jsem vznesl spor

se snažili přihlásit

a dostal jsem několik zpráv

takže měli přístup a tímto způsobem mě napadali

viz důkazy filefile

Automaticky přeloženo:

Všiml jsem si toho asi před 2 lety: kasina používají falešné společnosti, které přijímají peníze pod názvy jako "CS Skiny", "Games skins". Nacházejí se po celém světě. Peníze se vyplácejí v kasinech, kde jsem měl možnost hrát, a nebyly žádné problémy. Jedná se však o praxi zaměřenou na skrytí příjmů kasina.

Kontaktoval jsem svou banku a své prostředky můžete plně získat zpět pomocí možnosti zpětného zúčtování, pokud jste své peníze poslali prostřednictvím VISA/MC.

Automaticky přeloženo:
juaky24

Ano, to je pravda, to je ten, který jsem dostal. Jejich stránky je třeba vypnout!

Automaticky přeloženo:

FOS je nyní pod tlakem po nedávné tiskové zprávě o této otázce. Myslíme si, že v průběhu příštího roku uvidíme změny s těmito transakcemi, protože Visa a Mastercard zjevně nemají rády špatný tisk.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
1...563 564 565...581
Jít na stránkuz 581 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky