DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 558)

od kirekin
|
1 392 347 zobrazení 10 657 odpovědí |
|
1...557 558 559...568
Agora

Asi jsou jiní?

Automaticky přeloženo:

Ecoprisme Lucembursko někdo něco?

Muzto77 příspěvek smazal/a
Apple1234

...děkuji za informaci, udělám to. Nevím, jak velký smysl má zatahovat anglické úřady, protože sám pocházím z Německa. co myslíš? S pozdravem

Automaticky přeloženo:
Missdaisy

Ahoj, moc děkuji za příspěvek. Vím, že kontrola KYC není nutná, ale již nemohu zahájit proces zpětného zúčtování u svého poskytovatele kreditní karty. V Německu je to obvykle možné pouze zpětně za 120 dní a transakce se staly téměř před rokem. Stále jsem tedy viděl malou šanci na vrácení peněz, jelikož nemám jinou možnost, než to udělat přímo u obchodníka.

Automaticky přeloženo:

"cracc" neznám. Poslal jsem e-mail pro cdkeys o několik stránek zpět, když jsem vám odpověděl.

Automaticky přeloženo:
Muzto77

Stačí použít chatgpt a nechat jej napsat v angličtině. Vysvětlete všechny věci a ujistěte se, že k tomu všemu přidáte i e-mail s jeskyní. 🙂

Automaticky přeloženo:
Apple1234

Dobře, našel jsem je. Předtím mě zablokovali. Zkuste to znovu. Dostali jste od nich náhradu? S pozdravem

Automaticky přeloženo:
Muzto77

Oni vám nevrátí peníze, požádali vás o ID pro svůj účel, jen nám všem odmítli vrátit peníze od nich, bojím se to říct. Jsou pekelně zkorumpovaní

Automaticky přeloženo:
Curritokira

můj email děkuji

Automaticky přeloženo:
Muzto77

Jedinou alternativou je nahlásit FCA a HMRC zde ve Spojeném království Také podle evropských zákonů o přístupu k údajům GDPR požadujte úplné zveřejnění informací, které o vás mají, můžete je také nahlásit orgánům finančního vyšetřování ve Spojeném království, pokud vám nezašlou žádost GDPR, nebo potvrdit e-mail za to do 1 měsíce můžete nahlásit ICO, která zakročí uvalovat sankce a pokuty, ale nemáte štěstí, s čím se vracejí. získání náhrad od těchto obchodníků jsou také mydates oh a Action podvod zde také

Upraveno
Automaticky přeloženo:
bx4chgnb5y

co hledáš ?

Automaticky přeloženo:
Agora

Mydts je grottobook.com

Automaticky přeloženo:
Tiekefnntn

Jak jste kontaktovali BP w loading

Automaticky přeloženo:
Mizu

Který den jste odeslali zprávu, dnes byly 3 hodiny bez odpovědi

Automaticky přeloženo:

Měl někdo nějaký úspěch s obchodníky Nikotpf*? Kontaktoval jsem společnost Elegro, která mě po několika e-mailech sem a tam odmítla jako svého zákazníka a aby kontaktovala technologie Niko, které mám, ale žádná odpověď.

Také pixeleum a finnart.io oba ze stejné adresy v korku.

Automaticky přeloženo:
bx4chgnb5y

Nemůžu to udělat

Automaticky přeloženo:
Missdaisy

Ano, děkujeme za informace, které jste zde sdíleli. Kopie FCA a MRC jsem již zahrnul do svého posledního e-mailu. Uvidíme, jak teď zareagují. Hájí se tím, že transakce byly provedeny procesem 3DS a potvrzeny pomocí SMS, a proto peníze nevrací. Mydates a grottobook patří k sobě, ale co jsem zjistil, je, že helpersm musí být také nějakým způsobem jedním z nich. V odpovědi od obou obchodníků dostávám stejné e-maily.

Bohužel mám tolik otevřených transakcí, že je čím dál těžší se dostat ke svým prostředkům. Mnozí ani nereagují na e-maily. Myslím, že většina prodejců v dnešní době jednoduše ignoruje dotazy. Ti, kdo mě kontaktovali jako první, měli pravděpodobně štěstí, ale čím více dotazů dostaneme, tím menší je naše šance, že od těchto zkorumpovaných prodejců něco zaslechneme, bohužel.

Máte snad nějakou šablonu, kterou jste úspěšně použili k navázání kontaktu se zločinci? Jsem vděčný za každou pomoc. Moje emailová adresa: M

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Muzto77

Grottobooks a mydates nejsou vázáni na pomoc, jsou to úplně jiní podvodníci a operují z 85 Great Portland Street, First Floor, London, United Kingdom, W1W

helpersm and Apperator 39/5, Granton Crescent, Edinburgh, Spojené království, EH5 1BN

Dostal jsem stejnou odpověď z grottobooku, nikdy jsem neposlal žádné ID. Myslím si, že se lidem podařilo získat zpět poplatky u bank

Automaticky přeloženo:
Apple1234

Odlišný od koho? Promiň, nerozuměl jsem.

Automaticky přeloženo:
1...557 558 559...568
Jít na stránkuz 568 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky