DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 552)

od kirekin
|
1 359 896 zobrazení 10 452 odpovědí |
|
1...551 552 553...557
Jcejejxjvujr

Dostali jste to jako dočasnou refundaci od banky, nebo vám ji obchodník vrátil, jakmile jste provedli zúčtování?

Automaticky přeloženo:

Ahoj, zajímalo by mě, jestli se tě to týká. Byly provedeny vklady řekněme 500 EUR – 539 EUR bylo účtováno přes údajný obchod s CD klíči.

Mám nějakou šanci dostat své peníze zpět?

Automaticky přeloženo:

Našel už někdo prosím Onlined*dg, Onlined*gb, Onlind atd.?

Automaticky přeloženo:
Příspěvek od Howdydowdy byl odstraněn
Lottie48

Ne. Snažím se 3 měsíce.

Automaticky přeloženo:
Jcejejxjvujr

Taky je prostě nemůžu připnout🤦‍♀️

Automaticky přeloženo:
Příspěvek od calumharris byl odstraněn

Vlastně očekávám e-mail z této adresy. Jste si jistý, že je to podvod?

Upraveno autorem
Automaticky přeloženo:
Příspěvek od calumharris byl odstraněn

Zjistil jsem pro ně jen dvě jména.

Automaticky přeloženo:

Ahoj všichni, nedávno jsem měl spor se SANTANDEREM. Nevrátili peníze, protože dostali informace před vrácením peněz.

Koupit Dnes mi přišla zpráva, že můj účet byl omezen, zavolal jsem SANTANDEROVI a oni řekli, že mi nemohou pomoci, ale zavolá mi vyšetřovatel.

Opravdu se bojím, proč by to mělo být?? Protože jsem od SANTANDER neobdržel žádnou náhradu.

Máte s tím někdo zkušenost??

Automaticky přeloženo:
charmainepyne88

Stalo se mi to taky. Je to kvůli všem vzneseným nárokům. Jakmile se na to podívají, zavolají vám a dají vám jasno

Automaticky přeloženo:
Jcejejxjvujr

Musí být nějak dohledatelné🤞

Automaticky přeloženo:

Musí být nějak dohledatelné🤞

Automaticky přeloženo:

já vím. Problém je v tom, že jsem dostal 2 samostatné adresy. Obě adresy jsou pro legitimní anglické obchodníky, kteří obchodují roky a měli obavy, proč je kontaktuji

Automaticky přeloženo:
Jcejejxjvujr

Zdá se, že sídlí v Brightonu nebo tam mají alespoň registrovanou poštovní adresu pro své podvodné operace, ale prostě je nemohou vystopovat.

Automaticky přeloženo:
1...551 552 553...557
Jít na stránkuz 557 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky