Takže v návaznosti na můj předchozí příspěvek jsem již dříve vznesl spory ohledně mé kreditní karty Mastercard, kreditní karty Visa a debetní karty Mastercard.
u všech tří karet jsem byl naprosto upřímný. Zvýrazněný kód MCC byl jiný, a to kvůli obejití blokování hazardních her na kreditních kartách.
dosud:
Zdá se, že kreditní karta Mastercard spory zpracovala. I když dočasné, není to přímé odmítnutí. Prostředky znovu přidány jako „úprava sporů"
Kreditní karta Visa Bylo mi řečeno, že by měli vrátit peníze a že je musím zpochybnit (což jsem od té doby udělal)
Debetní karta Mastercard - zatím jsem nic neslyšel.
Vše výše uvedené se objevilo tento týden a já jsem (zatím) žádné obchodníky nekontaktoval.
Máte také transakce na Revolutu, ale jedná se o „převody", takže si nemyslíte, že je mohu zpochybnit?
So further to my earlier post, I had previously raised disputes on my Mastercard credit card, visa credit card and Mastercard debit card.
for all three cards, I was completely honest. Highlighted the MCC code was different and that was to bypass gambling block on credit cards.
so far:
Mastercard credit card appears to have processed the disputes. Even if temporary, it’s not an outright rejection. Funds re-added as "dispute adjustment"
Visa credit card I’ve been told that they should refund and that I needed to dispute them (which I since did)
Mastercard debit card - I have not heard anything yet.
All of the above raised this week, and I haven’t contacted any merchants (yet).
Also have transactions on Revolut but these are "transfers" so don’t think I can dispute them?