Nemyslel jsem si, že bankovní převody jsou kategorizovány stejným způsobem jako platby kartou, takže tyto kategorie na Revolutu nevidím.
Jediné, co opravdu můžete udělat, je projít převodem a pak se pokusit jej vyvolat. Po tomto Revolutu vám pošle zprávu, kterou chcete prodiskutovat. Prošel jsem tímto procesem tolikrát a vždy to skončilo tím, že řekli, že nebudou svolávat / vrátit peníze, protože neregulovaný web je v rozporu s jejich podmínkami. Měli byste to stále zkoušet, ale moc od nich nečekejte, jsou to nejrobotičtější a nejméně empatické banky, se kterými jsem kdy jednal.
I didn’t think bank transfers were categorised in the same way as card payments so I don’t see those categories on Revolut.
All you can really do is go through transfer then try to recall it, following this Revolut will message you to discuss. I’ve been through this process so many times and it always ends with them saying they won’t recall/refund as the unregulated site goes against their terms. You should still try but don’t expect much from them, they’re the most robotic, least empathetic bank I’ve ever dealt with.