Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumSoutěže[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23)

[ZAVŘENO]: Zkuste resetovat svůj mozek a vyhrajte 100 $ v soutěži (strana 23) (strana 12)

od Radka
|
31 381 zobrazení 492 odpovědí |
1...11 12 13...26

file

Automaticky přeloženo:

file tato hra je trochu divná, protože někdy vidím 2 odpovědi, které by popisovaly to, co vidím

Automaticky přeloženo:

Řeknu vám něco zvláštního: v některých případech jsem si byl jistý, že žádná z odpovědí se ani zdaleka neblíží správné, a občas, i když zřídka, jsem souhlasil se všemi třemi.

Podle mého názoru existuje spravedlivá šance pro širokou skupinu lidí nehlasovat pro stejné odpovědi; je to víceméně o naší jedinečné představivosti. 🙂

Myslím, že tento nástroj je spíše o resetování vaší hladiny dopaminu než o rozlišování správného od špatného. Tento nástroj může být nejúčinnější ve specifických situacích.

Myslíte si, že byste zkusili Droodles ještě jednou, když cítíte úzkost nebo se potýkáte se stresem?

Automaticky přeloženo:

Sledoval jsem obtížnost hádání. Byl to dobrý způsob, jak zbystřit svou pozornost k detailům. Bylo to osvěžující file

Automaticky přeloženo:

Je skvělé, že jsi tomu dal ještě šanci. Když dojde na soutěž, přidejte ještě jedno ID, abyste z ní měli co nejvíce! 🙂

Automaticky přeloženo:

Hmm v téhle slintané věci moc dobrý. Ale rozhodně je to zábava hrát..budu se snažit vylepšit mé skóre..přeji hodně štěstí file

Automaticky přeloženo:

Ahoj! Nevadí skóre; ono to vlastně není tak zásadní 🙂. Jsme rádi, že vás minihra baví natolik, že ji můžete vyzkoušet více než jednou! Hodně štěstí, pokud to potřebujete. 😉

Automaticky přeloženo:

file

Je to poprvé a líbí se mi to

Automaticky přeloženo:

Vítejte v soutěži!

Jsme nadšeni, že to milujeme! 🙌 Věděli jste, že můžete přidat až 2 další soutěžní ID, abyste získali maximální počet vstupenek do závěrečné tomboly? No, můžeš. 🙂 Pokračujte a hrajte Drrodles, kdykoli budete chtít!

Automaticky přeloženo:

file

Myslím, že čmáranice mohly být také další možnosti. Ale je docela zábavné je zkoušet zjistit.

Automaticky přeloženo:

Spoléhali jste i vy na první nápad, který se vám zrodil při pohledu na obrázek, nebo jste se přistihli, že pečlivě zvažujete všechny možnosti? 🙂

Rád bych slyšel vaši taktiku... Tak či onak, klidně přidejte další ID!

Automaticky přeloženo:

file

Bože já... Byly nové! A já teď pochybuji o svém vzdělání, výchově, budoucnosti a ještě jednou fantazii!🤭

Budu muset trávit více času ve svém řemeslném pokoji✍️ a možná i venku (kdyby jen přestalo pršet).

Jaká to byla zábava!

Hodně štěstí všem 😁

Automaticky přeloženo:

👏 Líbí se mi kreativní způsob, jakým ke hře přistupujete. Dobrá práce. 😀

Přejeme vám tolik zářivých dnů, kolik chcete, a gratulujeme k získání celé sady vstupenek do závěrečného slosování!

Je inspirující mít kolem sebe někoho jako jsi ty. ✨

Automaticky přeloženo:

Opravdu

Automaticky přeloženo:

Opravdu opravdu

Automaticky přeloženo:

Opravdu to není dobrá hra

Automaticky přeloženo:

file Hotovo

Automaticky přeloženo:

Hotovo

Automaticky přeloženo:

file Hotovo

Automaticky přeloženo:

file Připraven

Automaticky přeloženo:

file Jacobe

Automaticky přeloženo:

file připraven

Automaticky přeloženo:

Téměř! file

Automaticky přeloženo:

Vyhrává ceny

Automaticky přeloženo:

file vyhrává ceny

Automaticky přeloženo:

Jsem rád, že se ti to líbilo. Když jsem to testoval před vydáním, byl jsem docela zoufalý. Většina mých odpovědí byla také špatná. Na druhou stranu jsem opravdu cítil, že jsem se soustředil pouze na Droodles, takže věřím, že by to mohlo být opravdu užitečné pro hráče, kteří mají za sebou dlouhou hazardní seanci. To by jim mělo pomoci „vyčistit si mysl

Automaticky přeloženo:
1...11 12 13...26
Jít na stránkuz 26 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky