DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 595)

od kirekin
|
1 550 136 zobrazení 12 042 odpovědí |
|
1...594 595 596...644
Howdydowdy příspěvek smazal/a
Kishen2777

Transact365 se neobjevuje v registru fca a číslo nucleus365 fca je stejné jako jejich webové stránky. Jste si jisti, že to, co říkáte, je správné?

Automaticky přeloženo:
Dt100

Žádný problém 👍🏻

Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Pozitivní, když se podíváte na propojeno. Všichni pracují pro obě společnosti stejné lidi.

Automaticky přeloženo:

To se nebojím. Můj spor s terrvers probíhá 03.05.2025. Zatím to nerozporovali. Ale předpokládám, že vystaví falešnou fakturu

Automaticky přeloženo:
Lloydie2525

Ano, to se mi také stalo, podal jsem stížnost finančnímu ombudsmanovi

Automaticky přeloženo:
Kishen2777

Všiml jsem si, že Nucleus365 a Transact365 sdílejí stejnou fyzickou adresu. Měl jsem však na mysli registrační čísla FCA. Zdá se, že Transact365 není registrován u FCA, ale zmínil jste, že ano. Pokud jde o Nucleus365, jejich číslo FCA odpovídá tomu, co je uvedeno v registru FCA, ale uvedl jste jiné číslo. Jen by mě zajímalo, kde se ta informace vzala, protože se mi zdá nesprávná. Mohu se mýlit, ale z toho, co vidím, jsem nenašel žádné reference, které by to podpořily.

Automaticky přeloženo:

Jedno z kasin, na které jsem poslal formální e-mail s žádostí o vrácení peněz, se vrátilo a požádalo o toto......

1.Fotografie bankovní karty: Fotografie bankovní karty použité pro vklad se selfie zobrazující kartu. (V případě vkladu tímto způsobem)

2. Fotografie s pasem (nebo průkazem totožnosti): Fotografie, na které držíte pas (nebo průkaz totožnosti) blízko obličeje, aby byla všechna data jasně viditelná.

3. Pas (nebo ID): Jasná fotografie vašeho pasu (nebo občanského průkazu) s viditelnými osobními údaji spolu s dalším osobním dokladem dle vašeho výběru (jako je daňový doklad, potvrzení o pojištění, řidičský průkaz, rodný list atd.).

4. Zdroj bohatství: Výplatní pásky nebo dokumenty ukazující původ uložených finančních prostředků, jako je dopis od vašeho zaměstnavatele nebo firmy.

5. ID herního účtu: ID vašeho herního účtu, které se obvykle nachází v pravém horním rohu pod tlačítkem „Osobní účet".

6. Účet za energie: Nedávný účet za energie (elektřina, plyn atd.) s vaším jménem a adresou, vystavený během posledních 30 dnů.

7. Bankovní výpis: Nedávný bankovní výpis s vaším jménem a adresou, vystavený během posledních 30 dnů.

8. Doklad o adrese: Dokument ověřující vaši aktuální adresu bydliště (např. nájemní smlouva, vládní dopis nebo nedávný bankovní výpis).

9. Selfie s ID: Selfie, na které držíte svůj oficiální identifikační doklad (pas, občanský průkaz atd.), abyste potvrdili, že je váš průkaz totožnosti.

10. Doklad o příjmu: Dokumenty, jako jsou daňová přiznání, výplatní pásky nebo potvrzení o zaměstnání, které ukazují váš zdroj příjmu.

11. Historie transakcí: Snímek obrazovky nebo dokument zobrazující nedávnou historii transakcí z vašeho bankovního nebo herního účtu, která podporuje vaši aktivitu při vkladu nebo výběru

Automaticky přeloženo:
melrao007

Musí být vítr!

Automaticky přeloženo:
ash1303 příspěvek smazal/a
Bbpaul

Cítím, že s tím musím souhlasit, zaručeně stále nevrátí peníze.

Automaticky přeloženo:

Má někdo šablonu nebo hrubý nástin toho, co bych měl říkat v e-mailech kasinům nebo obchodníkům?

Automaticky přeloženo:

Cítím, že s tím musím souhlasit, zaručeně stále nevrátí peníze.

Automaticky přeloženo:

Nic z toho bych neposlal! Označte mě za podezřelého, ale v lepším případě to použijí proti vám a v horším případě to prodají na černém trhu

Automaticky přeloženo:

Má někdo nějaké informace o rippletheme.com?

TIA

Automaticky přeloženo:
Lloydie2525

Použijte chatgpt, je skvělé, že chcete napsat formální dopis s žádostí o vrácení peněz kvůli nesprávným MCC a deskriptorům, můžete vložit, co chcete, a ai vytvoří e-mail, který zkopírujete a vložíte a změníte informace o jménech, datech atd.

Automaticky přeloženo:
Caz111111111

Představoval bych si, že kdybyste šli na web, už máte... informace tam budou!

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Bbpaul

Ano, dal jsem všechny informace monzo, oni se vrátili a řekli, že potřebují další informace 😂

řekl jim, že nikdo není k dispozici na živém chatu, nikdo neodpovídá na jejich e-maily. Nejsem si jistý, co bych jim ještě mohl říct 🙄

Automaticky přeloženo:
Caz111111111

To je váš důkaz... nikdo nereaguje, takže nemáte jinou možnost, než vznést zpětné zúčtování. Máte důkaz, že jste to zkusili a oni vaši komunikaci neuznali. Další vyvolávání podezření z podvodu.

Automaticky přeloženo:

Monzo jsou správná bolest.

kreditní karty jsou přímo na to vyvolává spor. Jakákoli z plateb, které měly NAI KEN na konci transakce, již byla vypořádána, monzo vráceno v podstatě okamžitě, i když ostatní transakce jsou nepříjemné a kreditní karta dostala odpověď po zahájení sporu s žádostí o uzavření a vrácení peněz do 20 dnů, takže výsledek v celkové výši asi 1 000, což je pěkné

Automaticky přeloženo:
Caz111111111

Jak na toto téma upozorňujete? Jde o MCC nebo o nepřijetí zboží? Zkontroloval jsem zásady ochrany osobních údajů společnosti Ripple a zdá se, že neposkytují konkrétní kontaktní e-mail GDPR. Můžete však zkusit požádat o žádost o přístup subjektu (SAR) prostřednictvím jejich e-mailu podpory a použít to jako důkaz při kontaktování společnosti Monzo. Pokud do 30 dnů neodpoví, můžete problém eskalovat a nahlásit je.

Automaticky přeloženo:
1...594 595 596...644
Jít na stránkuz 644 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky