Hmm, mám obavy, právě jsem se podíval na váš twitterový účet. Pro vládního úředníka to vypadá dost podezřele, jako vládní úředník byste nebyli schopni zveřejňovat takový obsah. Také říkáte, že jste vdaná žena, což je pro ženu velmi zvláštní. Už máme skupinu, která má mnoho členů. Také nerozumím tomu, jak by se do toho zapojila FCA, protože FCA reguluje pouze společnosti působící ve Spojeném království nebo mezinárodní společnosti registrované ve Spojeném království. Tyto offshore společnosti nemají ani licence s ukgc, možná jsem se mýlil. Také jsem měl dojem, že vládní úředník nemůže propagovat krypto jakéhokoli druhu, protože jde o neregulovanou měnu????....
Hmm I have my concerns i have just looked at your twitter account .For a government official it looks rather suspicious surely as a government official you wouldn't be able to post that sort of content. You also say you are a married woman very strange for a woman .We already have a group in place that have many members I also fail to understand how the FCA would be involved as the FCA only regulates companies that operate in the uk or international companies that are registered in the uk .These offshore companies do not even have licences with the ukgc maybe i have got this wrong. I was also under the impression that government official can not promote Crypto of any kind due to it being unregulated currency????....