Měl jsem to kamarád z Mydates. Není pochyb o tom, že stejná společnost a moje byly účtenky stejného stylu.
Jen se ujistěte, že si to úplně zkontrolujete... použili pro mě irskou adresu a také irské telefonní číslo.
Rada, kterou mi někdo dal, byla a některé dám vám;
- použijte tuto webovou stránku, kde se můžete vrátit a zkontrolovat předchozí datum, zjistit, zda tyto věci byly uvedeny nebo byla cena
- zkuste zapomenout heslo, zjistěte, zda odešle e-mail s resetováním
- Přejděte na webovou stránku služby Steam a použijte svůj e-mail - Steam je platforma pro hraní her na počítači pro nákup her. Pokud jste jej nikdy nepoužili, k vašemu e-mailu je připojeno potvrzení, že zjevně nebude fungovat a nemáte účet. TOTO JE SOUČÁST FAKTURAČNÍCH ÚDAJŮ NA JEJICH STRÁNKÁCH
- Vidím, že k účtenkám nepřipojili vaše uživatelské jméno, pouze váš e-mail, zkuste se přihlásit pomocí něj! Pak jste zapomněli heslo. Pokud neobdržíte žádný e-mail, pomůže vám to ukázat, že účtenky jsou pochybné.
- také požádejte o digitální komunikační stopu, protože jste neobdrželi žádné potvrzení
- požádat o GDPR a SARS,
I had it mate from Mydates. No doubt the same company and mine were the same style receipts.
Just ensure you check over it fully.. they used a irish address for me, as well as an Irish phone number.
The advice someone gave me was and some I'll give to you;
- use that website where you can go back and check on a previous date, see if those things were listed or were that price
- try forgot your password see if it sends a reset email
- Go to the steam website and use your email - steam is a platform for pc gaming to buy games. If you've never used it your email attached that receipt Obviously won't work and you don't have an account. THIS IS A PART OF BILLING INFO ON THEIR SITE
- I see they haven't attached your username in the receipts, just your email, try logging in with that! Then forgot your password. If you receive no email this helps to show the receipts are dodgy.
- also request a digital communication trail as you have received no receipts
- request GDPR and SARS,
Automaticky přeloženo: