Popis případu:
23. ledna 2025 jsem si otevřel účet u GoPlay365 a provedl počáteční vklad ve výši 200 €, čímž jsem se připojil k akci Welcome Bonus SPORT 50% , která nabízela 50% bonus až do výše 50 € na první vklad, s požadavkem 3x převrácení do 14 dnů.
V souladu s bonusovými podmínkami jsem uzavřel tři kvalifikované vícenásobné sázky po 50 EUR , přičemž jsem zajistil, že: ✔ Každý tiket obsahoval minimálně 3 výběry ✅ ✔ Všechny kurzy byly 1,40 nebo vyšší ✅ ✔ Sázky byly podány v požadovaném 14denním období ✅ ✅ Splněna byla celková přeložená částka x3
30. ledna 2025 jsem obdržel e-mail od GoPlay365, že jsem nesplnil bonusové požadavky a byl jsem z promo akce odstraněn. Okamžitě jsem toto rozhodnutí zpochybnil a poskytl jsem jim snímky obrazovky mých kvalifikačních sázek a bonusových podmínek , které dokazují, že byly splněny všechny podmínky.
Odpověď GoPlay365 : Do dnešního dne jsem neobdržel žádnou odpověď ani oprávněné vysvětlení, proč byl můj bonus zrušen. 24. února 2025 jsem podal oficiální stížnost vedení , ale opět bez reakce .
Přikládám všechny důkazy , včetně: 📌 Snímky obrazovky uzavřených sázek 📌 Oficiální bonusové podmínky

Závěr: Neférové a odmítavé chování GoPlay365 vyvolává legitimní otázku: Je to vůbec operátor, který chce být přítomen na trhu? Pokud bude GoPlay365 pokračovat s takovými nečestnými praktikami, bude mít problém se v tomto odvětví prosadit. Nedostatek transparentnosti a odmítání převzít odpovědnost vůči zákazníkům jsou vážnými obavami.
Tuto sázkovou kancelář nedoporučuji nikomu, kdo hledá férové jednání a spolehlivost.
Automaticky přeloženo: