Popis případu:
23. ledna 2025 jsem si otevřel účet u GoPlay365 a provedl počáteční vklad ve výši 200 €, čímž jsem se připojil k akci Welcome Bonus SPORT 50% , která nabízela 50% bonus až do výše 50 € na první vklad, s požadavkem 3x převrácení do 14 dnů.
V souladu s bonusovými podmínkami jsem uzavřel tři kvalifikované vícenásobné sázky po 50 EUR , přičemž jsem zajistil, že: ✔ Každý tiket obsahoval minimálně 3 výběry ✅ ✔ Všechny kurzy byly 1,40 nebo vyšší ✅ ✔ Sázky byly podány v požadovaném 14denním období ✅ ✅ Splněna byla celková přeložená částka x3
30. ledna 2025 jsem obdržel e-mail od GoPlay365, že jsem nesplnil bonusové požadavky a byl jsem z promo akce odstraněn. Okamžitě jsem toto rozhodnutí zpochybnil a poskytl jsem jim snímky obrazovky mých kvalifikačních sázek a bonusových podmínek , které dokazují, že byly splněny všechny podmínky.
Odpověď GoPlay365 : Do dnešního dne jsem neobdržel žádnou odpověď ani oprávněné vysvětlení, proč byl můj bonus zrušen. 24. února 2025 jsem podal oficiální stížnost vedení , ale opět bez reakce .
Přikládám všechny důkazy , včetně: 📌 Snímky obrazovky uzavřených sázek 📌 Oficiální bonusové podmínky

Závěr: Neférové a odmítavé chování GoPlay365 vyvolává legitimní otázku: Je to vůbec operátor, který chce být přítomen na trhu? Pokud bude GoPlay365 pokračovat s takovými nečestnými praktikami, bude mít problém se v tomto odvětví prosadit. Nedostatek transparentnosti a odmítání převzít odpovědnost vůči zákazníkům jsou vážnými obavami.
Tuto sázkovou kancelář nedoporučuji nikomu, kdo hledá férové jednání a spolehlivost.
Case Description:
On January 23, 2025, I opened an account with GoPlay365 and made an initial deposit of €200, joining the Welcome Bonus SPORT 50% promotion, which offered a 50% bonus up to €50 on the first deposit, with a 3x rollover requirement within 14 days.
Fully complying with the bonus terms, I placed three qualifying multiple bets of €50 each, ensuring that: ✔ Each ticket contained a minimum of 3 selections ✅ ✔ All odds were 1.40 or higher ✅ ✔ The bets were placed within the required 14-day period ✅ ✔ The total wagered amount met the x3 rollover requirement ✅
On January 30, 2025, I received an email from GoPlay365 stating that I had not met the bonus requirements and was removed from the promotion. I immediately disputed this decision, providing them with screenshots of my qualifying bets and the bonus terms, proving that all conditions had been met.
GoPlay365’s Response: To this date, I have received no response or justified explanation as to why my bonus was revoked. On February 24, 2025, I submitted an official complaint to management, but once again, no reaction.
I am attaching all the evidence, including: 📌 Screenshots of the placed bets 📌 Official bonus terms

Conclusion: GoPlay365’s unfair and dismissive behavior raises a legitimate question: Is this even an operator that wants to be present in the market? If GoPlay365 continues with such dishonest practices, it will struggle to establish itself in the industry. Lack of transparency and refusal to take responsibility towards customers are serious concerns.
I do not recommend this bookmaker to anyone seeking fair treatment and reliability.
Automaticky přeloženo: