Vypadá to, že máte k dispozici všechny nástroje, abyste je vyhráli.
Jeho časový rámec 45-60 dní.
Více než 120 dní je velmi těžké, zvláště pokud se jedná o banky jako ty, které zmiňujete.
Bylo mi řečeno, abych na Revolut upozornil jako podvod s vrácením peněz? tak jsem je provedl 3krát a dostal jsem ověření, řekli jsem, že jste je ještě neudělali? Vzdal jsem se své druhé banky, jen je pro mě všechny navýšil, takže berou p**s Řekl bych, že je to těžké udělat, nakonec se k tomu vrátím, ale soustředil jsem se na to, abych ty navýšené vytřídil, teď je to čekání
Řekl bych, že kdokoli se srdcem by vám teď pomáhal, to je ostuda!
Vlastně se teď víc bojím o to, že budu mít peníze a jak se s nimi vypořádám, pokud je vyhraju znovu na základě zpětných zúčtování, měl bych být šťastný, ale trochu se bojím ano šťastný, ale obávám se, ale terapeutická sezení mi hodně pomáhají pochopit to a moje mysl a dostat chválu za to, že jsem nepodlehl pokušení, je skvělé.
Well it sounds like you have all the tools at your disposal to win them.
Its 45-60 days time frame.
Over 120 days its very hard especially if it is banks like the ones you mention.
I was told to raise mine on Revolut as chargeback fraud ? so I did them 3 times and got verification I had they said you have not done them yet ? I gave up my other bank just raise them all for me so they are taking the p**s I would say making it hard to do them I will go back to it eventually but focused on getting the raised ones sorted now its a waiting game
I would say anyone with a heart would have been helping you by now that is a disgrace !
I am actually more worried now about having the money and how I will cope with it if I win it all back again on the chargebacks I should be happy but im a bit worried yes happy but worried but the therapy sessions are helping me a lot to understand it and my mind and getting praise for not falling to temptation is great.
Upraveno autorem před 6 dny
Automaticky přeloženo: