mohu s jistotou říci, že jsem dnes měl štěstí, moje banka dnes odtamtud provedla zpětné zúčtování 260 transakcí a nyní to mohu konečně hodit za hlavu
společnosti o mně nemají žádné informace, protože jsem se nikdy neověřil na stránkách, které jsem hrál, a nyní se konečně mohu těšit na Vánoce
stále čekám na další zpětná zúčtování z mého firemního účtu, což bude trvat déle, ale hlavní je, že jsem dnes měl dost štěstí a teď můžu jít dál a zapomenout na minulý rok, děkuji všem, kteří pomohli, a přeji vám všem hodně štěstí při získávání peníze zpět
i can safely say i have been lucky today my bank as chargeback 260 transactions from there scammers today and now i can finally put this all behind me
the companies have no info on me as i never verified myself with the sites i played and can now look forward to xmas finally
still waiting on the other chargebacks from my company account which will take longer but the main thing is ive been lucky enough today and can move on now and forget this past year thank you to everyone who helped and i wish you all good luck in getting your money back
Automaticky přeloženo: