V Austrálii se pokouším vrátit částku ~1,5 000 $ z 15 x 100 $ transakcí ze zapálení, protože můj bankovní výpis ukazuje:
Techvibes
Timeways Enterprise
Finsave
Technologie E-Sharzy
Oraimomobil
Harvest Bridge
Darovat-NG
Adrian Stores
Nava Atarah
Většina transakcí je v USD, některé jsou v AED (SAE). Z nějakého googlování vidím, že jde o směs Dubaje a Nigérie.
Nejste si jisti, jaká jsou australská bankovní regulace / zákony týkající se těchto věcí.
Můj účet je po velké výhře nepřístupný s prostředky na něm. Nejsem si jistý, jak o tom mohu poskytnout důkaz, protože se již nemohu přihlásit a podpora pouze říká, že můj účet neexistuje.
Doufejme, že toto do očí bijící praní transakcí pomůže mému případu spolu s pravděpodobnou realitou, že používají nesprávný kód obchodníka – ne že bych skutečně viděl, jaký kód používají. Jedna firma, kterou jsem vygoogloval, je prodej chytrých hodinek.. ne úplně služby hazardu, které jsem očekával, že uvidím, lol.
Z několikanásobného zpětného zúčtování, které jsem provedl, byly všechny prostředky připsány zpět na můj účet do 4 pracovních dnů, 3 pracovních dnů a 2 pracovních dnů. I když v tomto okamžiku je to jen okamžitý dočasný kredit, o kterém se domnívám, že je výchozí pro všechny zálohy bez ohledu na to, co. Pravděpodobně bude trvat 30–60 dní, než bude potvrzeno, zda toto zpětné zúčtování funguje či nikoli.
Čeká se, zda obchodník podá námitku, nebo zda dokonce může podat námitku. Povolil jsem platbu (samozřejmě) a to se zdá být jejich největším problémem.
Počkáme a uvidíme co se stane..
In Australia I'm trying a charge back on a total of ~$1.5k from 15x $100 transactions from ignition because my bank statement shows:
Techvibes
Timeways Enterprise
Finsave
E-Sharzy Technolgie
Oraimomobile
Harvest Bridge
Donate-NG
Adrian Stores
Nava Atarah
Most transactions are in USD, some are in AED (UAE). From some googling I can see they are a mix of Dubai and Nigeria in locations.
Not sure what Australian banking regulation / laws are like regarding this stuff.
My account is inaccessible with funds in it after a big win. Not sure how I can provide evidence of this as I can't log in any more and support are just saying my account doesn't exist.
Hopefully this blatant transaction laundering helps my case, along side the likely reality that they're using the incorrect merchant code -- Not that I can actually see what code they are using. One business I googled is selling smart watches.. not quite the gambling services I was expecting to see, lol.
From the multiple charge backs I've done, all the funds were credited back to my account in 4 business days, 3 business days and 2 business days. Though at this point it is just an immediate temporary credit which I believe is the default for all charge backs no matter what. It will likely take 30-60 days until it's confirmed whether this charge back works or not.
Waiting to see if the merchant will dispute, or even if they can dispute. I did authorize the payment (obviously) and that appears to be their biggest concern.
Will wait and see what happens..
Automaticky přeloženo: