Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 810)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 810)
Banka Starling mi říká, že nemusí iniciovat storno platby, protože i když byly chybně zakódovány, Starling věděla, že se jedná o hazard?
Automaticky přeloženo:
Myfreeme
Badger23
Zlato
Badger23
před rokem
Řekli mi to taky a odmítli zahájit storno platbu.
Podal jsem stížnost
Automaticky přeloženo:
Myfreeme
Anonymized912
Zlato
Anonymized912
před rokem
Mohl bych prosím dostat e-mailovou adresu Mastercard?
Potřebuji proti špačkovi vybudovat ještě silnější argumenty, než jaké už mám.
Automaticky přeloženo:
Lloydie2525
Stříbro
před rokem
Pokud se u Starlingové zmínil hazard, je to jako mlátit hlavou o cihlovou zeď. Nakonec jsem se s těmi, kde jsem hazard zmínil, nikam nedostal. Podal jsem stížnosti kvůli tomu, jak vyhýbaví a neochotni byli, a dostal jsem nepatrné odškodnění, protože vyšetřovatel souhlasil, že to bylo špatně vyřešeno, ale i tak odmítl podat žalobu.
Jediný úspěch, který jsem se společností Starling měl, byl, že jsem neobdržel zboží, nebyla tam žádná zmínka o hazardních hrách a mohl jsem poskytnout faktury.
Automaticky přeloženo:
4cdr48rvwj58
Stříbro
před rokem
Ahoj, slyšel jsem, že hodně lidí bylo zavrženo DSolPay aka E0000480 aka swipez.
Ani nedostanu odpověď?!?!
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Vix844
Platina
Vix844
před rokem
Ahoj
sledujíc příspěvek pro tuto skupinu. Podařilo se vám je kontaktovat e-mailem, nebo to prostě ignorují?
Ne, prostě mě ignorovali. Můžu jen předpokládat, že se ptalo příliš mnoho lidí, takže teď ignorují všechny. Zkoušel jsi to?
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Vix844
Platina
Vix844
před rokem
To není nic moc. Alespoň pokud ses s nimi pokusil/a spojit a komunikace se nepodařilo, tak to bude hrát ve tvůj prospěch, pokud to budeš muset řešit se svou bankou 👍
Automaticky přeloženo:
Lisamac
4cdr48rvwj58
Zlato
4cdr48rvwj58
před rokem
Někdy se říkalo, že neposílají e-maily, jen vracejí peníze. Neodpověděli mi asi 5 dní.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Stále přidávají falešné recenze na Destream, prosím, nahlaste je jako falešné!