Sleduji toto vlákno už dlouho. Jaké jsou možné důsledky chargebacku, pokud zboží (nebo služba) nebylo doručeno? Jeden můj kamarád dostal zpět téměř všechny peníze. Není to od kasin trochu neopatrné, že stále povolují takové vklady kartou Mastercard? Také si říkám totéž, co se týče Bwinu – jsou nuceni platit miliony za to, že nabízejí hazardní služby v zemích, kde je to nelegální, a přesto to dělají dál!
Protože takhle Mastercard nastavil podmínky pro vrácení peněz, což je otravné.
Měl jsem tento problém se svou bankou. Napadl jsem spoustu transakcí jako neobdržené zboží, ale banka za mnou přišla a řekla, že transakce prošetřila a rozhodla se, že se jedná o platby za hazardní hry. Aby to mohli udělat, musí buď sledovat transakce od nás > od obchodníka třetí strany > kasina, nebo, jak se domnívám, kontrolují toto vlákno, Trustpilot a sdílejí data.
Což v takovém případě znamená, že jsou více než schopni zablokovat transakce nebo nám vymáhat peníze tím, že je naúčtují jako neobdržené zboží.
Společnost Mastercard se však jasně vyjadřuje k tomu, že transakce pro hazardní hry nepodléhají chargebackům, pokud peníze nedorazí na váš účet.
Mám situaci s ....bet.com se sídlem v Caracau, kde jsem si vyžádal účtenky a výpis transakcí za rok 2024. Byl jsem odkázán na jejich platebního agenta (AML tech solutions). Poskytli transakci s minimálními sázkami v prosinci ve výši 10 eur. Platební agent uvedl, že to jsou všechny mé transakce v roce 2024. V roce 2024 jsem vložil přes 25 000 eur a poskytl jsem jim své výpisy z Revolutu. Žádná odpověď od platebního agenta ani od hazardní společnosti. Hazardní společnost poskytuje přístup pouze k transakcím na vašem účtu za posledních 30 dní, což se zdá šílené. Revolut odmítl poskytnout MMC ani pro žádnou z více než 40 transakcí. Jaký je nejlepší postup?
Myslím, že je to spíš banka, která odmítá zahájit chargeback než Mastercard.
Banka se snaží vyhnout chargebacku s tím, že je to kvůli hazardním hrám, a jsem si jistý, že mnozí z nás řekli, že hlavní myšlenkou bylo vložit peníze do kasina nebo podobného obchodu.
Ale podle zákona jsou poplatky od běžných podniků, takže kdyby vyvíjeli velký tlak nebo to nahlásili, jsem si jistý, že by museli iniciovat storno platbu.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.