Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 805)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 805)
Měl jsi s nimi nějaké štěstí? Mám to formulovat takto? Jakákoli rada by byla opravdu oceněna.
Žádám o vrácení peněz za transakce provedené vaší platební metodou, které následně putovaly na hazardní stránky. Sdělte mi prosím, jaké informace ode mě potřebujete. To je v rozporu s pravidly Mastercard.
Robbie, můžu dostat TERRVERSOVU e-mailovou adresu, prosím?
Díky
Automaticky přeloženo:
Al1nu7zu01
leejeff97x
Platina
leejeff97x
před rokem
Můžete nám prosím poskytnout nějaké kontaktní údaje?
Automaticky přeloženo:
Lisamac
Vix844
Zlato
Vix844
před rokem
Lidé zde uvedli, že kontaktní osoba pro toto je
Automaticky přeloženo:
Vix844
Lisamac
Stříbro
Lisamac
před rokem
Děkuji. Včera jsem jim poslal e-mail, ale zatím jsem nedostal žádnou odpověď, jen doufám, že nejsem příliš pozdě 🙂
Automaticky přeloženo:
leejeff97x
Lisamac
Stříbro
Lisamac
před rokem
Dobrý den, nemám kontaktní údaje. Řekl jsem bance, že jsem žádné nenašel. Banka mi také žádné nedala, ale evidentně jsem s nimi byl v kontaktu, protože se to zpočátku snažili zpochybnit.
Automaticky přeloženo:
dbeasley41996
Stříbro
před rokem
Měl někdo nainstalovaný balance topení v Bpltd? Mám opravdu problém je najít.
Automaticky přeloženo:
DavidBentley
Stříbro
před rokem
Ve čtvrtek jsem se na ně přes Swipez obrátil s dotazem a dnes mi vrátili peníze.
Automaticky přeloženo:
Vix844
DavidBentley
Stříbro
DavidBentley
před rokem
Děkuji. Můžu se prosím zeptat, jak dlouho jim trvalo, než odpověděli na váš první e-mail?
Automaticky přeloženo:
DavidBentley
Stříbro
Vix844
před rokem
Děkuji. Můžu se prosím zeptat, jak dlouho jim trvalo, než odpověděli na váš první e-mail?
Thank you. Can I ask how long it took them to respond to your initial email please?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Myslím, že týden a půl. Ale nejdřív jsem je požádal o vrácení peněz E0000450. Řekli, že se tím nezabývají, jen 480. Zkontroloval jsem to a měl jsem pár 480, tak jsem řekl: „Promiň, že tě obtěžuji s 450... Ale když už jsi tady, kámo, tyhle 480" 😂