Vážená podpora,
Píšu Vám s žádostí o okamžité vrácení finančních prostředků v kryptoměnách, které jsem na Vaší platformě vložil/a a/nebo ztratil/a. Tyto transakce proběhly bez odpovídající ochrany spotřebitele a za okolností, které považuji za nezákonné podle několika mezinárodních regulačních rámců.
Vezměte prosím na vědomí následující:
Vaše provozovna není licencována ve Spojeném království, a proto vaše platforma nabízí hazardní služby obyvatelům Spojeného království v rozporu se zákonem o hazardních hrách z roku 2005. Podle britského práva se jedná o nelegální hazardní hry na dálku a já jsem již začal připravovat formální zprávu pro Komisi pro hazardní hry Spojeného království a organizaci Action Fraud.
Uchovávám si snímky obrazovky, ID transakcí peněženek a veškerou relevantní komunikaci pro použití v právních a regulačních stížnostech. V současné době sestavuji soubor, který bude předložen:
Britský úřad pro finanční etiku (FCA)
Ředitelství Interpolu pro kyberkriminalitu
Evropské centrum pro boj s kyberkriminalitou Europolu
Firmy zabývající se analýzou blockchainu, jako je Chainalysis, pomáhají sledovat aktivitu peněženek
Pokud tato záležitost nebude urychleně vyřešena, budu:
Podejte formální hlášení o podvodech místním i mezinárodním orgánům
Zahájit řízení podle nařízení o ochraně spotřebitele před nekalými obchodními praktikami z roku 2008 (CPR) a příslušných zákonů o občanskoprávních podvodech
Veřejně nahlaste svou platformu prostřednictvím online hlídacích orgánů, sociálních médií a fór pro hlášení podvodů v kasinech.
Za zmínku také stojí, že výstupní body z kryptoměn do fiat měny mohou být a jsou monitorovány a v současné době konzultuji s právním zástupcem, abychom prozkoumali, jak zmrazit aktiva v peněžence nebo požadovat restituci prostřednictvím externích správců nebo burz.
Žádám vás, abyste tuto žádost brali vážně a odpověděli do 7 dnů. Pokud v této lhůtě neobdržím potvrzení o plném vrácení peněz, budu pokračovat ve výše uvedených krocích bez dalšího upozornění.
Toto je vaše příležitost vyřešit tento problém smírně a vyhnout se další právní eskalaci.
Upřímně,