Zpracovali je a dostali jste zaplaceno?
Totéž se stane mně. Naprosto nenávidí zákazníky, kteří hrají hazardní hry - je to vnímáno jako bezohlednost. Banky nemají rády bezohlednost. Chtějí, abyste měli peníze na účtu pořád.
Dobrá nová banka je zopa!
Měl jsem 15 tisíc dolarů zpětně vyřízených ve 4 sporech a byli mi velmi nápomocní. Jsou velmi zaměření proti podvodům, takže pokud dokážete, že se jedná o podvod, zaplatí vám do pár dnů.
Samozřejmě, pokud musíte být opatrní, zpochybňujte vše, určitě bez jakéhokoli platného důvodu - pokud požadují vrácení peněz kdykoli před uzavřením případu, bude to velký varovný signál proti otevírání nových bank.
Bankomat s atmosférou hazardních her v Curaçagu, kde spousta britských hráčů musí hrát kvůli sebevyloučení, je TAK trochu 50/50 - fungují bez licence a umožňují vstup britským hráčům. A teď se za platby pořádně potrápí agent. Takže v tomto smyslu storno platby docela usnadňují.
Pokaždé, když hraji na nějaké stránce, pořídím si screenshoty absolutně všeho, co by mohlo vést k silnému důkazu o nutnosti platby. Záznamy o výběrech, záznamy o chatu, změny URL adres, které používají, obchodníky s příchozími a odchozími platbami.
Vždy potřebujete co nejvíce informací.
Nezapomeňte, že pokud vám nějaký web následně zablokuje účet, zapojte se do živého chatu a požádejte o záznam transakcí (i když ho už máte). Nejčastěji vám ho odmítnou poskytnout.
To pak pomůže posílit vaši argumentaci a říct: „Podívejte, moje vklady se ani neshodují, nebo se liší částkami atd."