Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 761)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 761)
Lidi, myslím, že jsem našel řešení jednoho z velkých problémů, se kterými se v tomto boji setkáváme.
Bližší informace a potvrzení vám můžu poskytnout za pár dní.
guys I think I have found a solution for one of the big problems that we encounter in this fight.
I can give you further Information and confirmation in couple of days.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Čekáme na informace 😁🫡
Automaticky přeloženo:
Dustyd
Platina
před rokem
Dostal někdo někdy peníze zpět od Terrvers?
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Dustyd
Diamant
Dustyd
před rokem
Ne přímo, banka pro mě přes Chase vybrala malou částku 40 liber, ale na to ještě chvíli čeká.
Pokud je Terragamine s nimi propojen, což si myslím, že ano, pak jsem podal žádost o chargeback, ale nevím, jestli to napadnou. Barclays to ale udělali pod 12,7/13,5, takže by to mělo selhat, pokud to napadnou.
Automaticky přeloženo:
Dustyd
Platina
před rokem
A ví někdo, jak dlouho trvá, než Swipez odpoví poté, co si vyžádají výpisy z bankovního účtu?
Automaticky přeloženo:
Dustyd
Anonymized881
Platina
Anonymized881
před rokem
Hledal jsem ten terragamine, ale nemůžu na něj najít žádnou firmu.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Someone.Else
Diamant
Someone.Else
před rokem
Angliabet byla pro mě
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Dustyd
Diamant
Dustyd
před rokem
Takže se můžu mýlit, ale existuje několik možností, kdy se jeden e-mail vrátí zpět a druhý ho odešle, ale ty se sčítají k obvyklým herním operacím - https://www.letsterra.com/
- webovou stránku teď nemůžu najít, ale dodávali hazardní software tomuto odvětví
Myslím si ale, že kvůli názvu souvisí s Terraverse.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Dustyd
Anonymized881
Platina
Anonymized881
před rokem
Nazdar, vypadá to, že to bude chargeback. Swipez.eu mi teď taky neodpovídá ohledně E000348.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Dustyd
Diamant
Dustyd
před rokem
Možná se mýlím, ale myslím, že Swipez se vztahuje pouze k 0000480, nikoli k ostatním číslicím, které se zdají být zobrazeny.
Propojil bych je s terraverse, takže gainkit.com - Uveďte, že se hry jmenují Dota 2 a obecně hry na Steamu by vám měly vyřídit peníze za zboží, které jste neobdrželi, pokud se vydáte touto cestou, a také si vytvořte účet na Steamu, protože pokud budete vyzváni, můžete poskytnout protidůkaz, že jste nic neobdrželi.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Dustyd
Anonymized881
Platina
Anonymized881
před rokem
Dobře, zní to, vážím si toho. Viděl jsem něčí příspěvek před pár dny a Swipez mu napsal e-mail ohledně E000480 a řekl, že s ním není propojen.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Dustyd
Diamant
Dustyd
před rokem
Taky jsem to viděl, dostal jsem od nich peníze zpět, stejně jako ostatní, a teď mi je možná odmítají vrátit. Ale existuje možnost, že zboží nebylo doručeno. Nikdo z mých klientů nepoužil 3DS pro Visa, nejsem si jistý, jestli ten váš, ale můžete jít touto cestou s bankou. Také si můžete udělat snímek obrazovky svého e-mailu na jejich webových stránkách, abyste viděli, že u nich nejste registrováni. Jsou to finanční společnost, řekněte bance, že jste zadali údaje o kartě a nebyl otevřen žádný účet, proto chcete provést chargeback.
Automaticky přeloženo:
Dustyd
Anonymized881
Platina
Anonymized881
před rokem
Dobře, díky kámo. Moc si toho vážím. Pro mě je nejhorší pulzní zpracování. Banka se k nim ani nepřiblíží a vrácení platby už dvakrát odložila. Takže ty peníze jsou ztraceny nadobro. Podal jsem stížnost, protože použitý obchodní kód byl ve skutečnosti hazardní, což bylo divné.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Dustyd
Diamant
Dustyd
před rokem
Neměl jsem s nimi žádné schůzky, ale viděl jsem je tady. Banky by měly udělat víc pro to, aby nám pomohly, nikdy by neměly odmítat vrácení platby od nás, protože jim všichni poskytujeme správné informace.
Automaticky přeloženo:
Lisamac
Zlato
před rokem
Jen by mě zajímalo, když se tu diskutuje o chargebackech atd. a společnostech, které přijímají platby jménem sázkových webů, jestli bychom snad nemohli nahrát všechny e-mailové adresy, které jsme propojili s některou z transakcí, a získat tak část našich peněz zpět.
Můžu začít. S 22bet.com je spojeno mnoho transakcí.
Například
Globalfin.uk, jejich e-mailová adresa je
Papertrailmedia.de, jejich e-mailová adresa je
Apps4U
E-mailová adresa jako
Gametid.com
E-mailová adresa je
Vlastní peněženku
E-mailová adresa je
Zná někdo e-mailovou adresu pro uvedené transakce?
Moje městská kancelář nebo Quantum nebo Glfi
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Lisamac
Diamant
Lisamac
před rokem
Zobrazil se globalfin na vašem výpisu právě jako „fint"?