Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 762)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 762)
Globalfin.uk to takhle vypadalo a jakmile jsem jim napsal e-mail, vrátili mi peníze do 2 dnů.
Automaticky přeloženo:
Lisamac
Lisamac
Zlato
Lisamac
před rokem
Taky rád říkám, že cokoli zveřejním, musím podložit důkazy, protože to poslední, co potřebujeme, je, aby lidé zveřejňovali nepravdivé věci.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Lisamac
Diamant
Lisamac
před rokem
Měl jsem zásilku doslova s nulovými informacemi, takže Fint, data a LYV bank je zpracovaly pod 12.7, takže to nebyl problém, ale zajímalo by mě, co to je, protože tam skoro nejsou žádné dobré informace k vyhledávání.
Automaticky přeloženo:
Tman11
Lisamac
Stříbro
Lisamac
před rokem
Je tohle název firmy, který se zobrazuje na vašem bankovním výpisu, nebo vám 22bet sděluje názvy svých platebních procesorů?
Byl jsem to já, kdo před měsíci našel možnost výběru mzdy. Mluvil jsem s jejich majitelem na odkazu osobně a zařídil vrácení peněz. Pro mě to byl hladký proces. Vrácení peněz bylo zpracováno do týdne
I was the one who found choice pay months ago. I spoke to their owner on linked in personally and he arranged the refunds. Was a smooth process for me. Refunds were processing in a week
Automaticky přeloženo:
před rokem
Jsou iniciály majitele RM? Jak jste zjistil/a, že transakce z Arctic zpracovala společnost ChoicePay? Díky.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Lisamac
Diamant
Lisamac
před rokem
Už jste toho dosáhli?
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Klikken
Diamant
Klikken
před rokem
Jo. Zkusil jsem potom falešný vklad a objevil se mi ChoicePay.
Co jste uvedli jako zboží/služby pro Zpdg? Byl jsem požádán o další informace, abych mohl/a obdržet vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
M.414
lewis57
Zlato
lewis57
před rokem
NFT digitálních služeb
Automaticky přeloženo:
M.414
lewis57
Zlato
lewis57
před rokem
Neodpovídají a předpokládám, že vrácení peněz prostě přijali, protože to byl jen týden.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Dustyd
M.414
Platina
M.414
před rokem
Pro jakého obchodníka to bylo?
Automaticky přeloženo:
M.414
Dustyd
Zlato
Dustyd
před rokem
Zdpg
Automaticky přeloženo:
M.414
Zlato
před rokem
Jsem další na řadě s
Výkon PI
AKA Cyber*pi Londýn
pi.performanceL
Automaticky přeloženo:
lewis57
M.414
Stříbro
M.414
před rokem
Jo, minulý týden jsem jim poslal e-mail, ale nikdo neodpověděl. Moje banka teď po nich žádá všechno možné, protože vkládám jen digitální zboží. Díky za odpověď.
Automaticky přeloženo:
M.414
lewis57
Zlato
lewis57
před rokem
Digitální zboží nebylo přijato
Pokud se zeptají, jaké digitální zboží, stačí říct NFT.
Jsou to obchodníci se zbožím/službami a vy jste žádné neobdrželi.
Pokud banka požaduje referenční číslo objednávky, uveďte svůj e-mail a to bylo referenční číslo objednávky.