Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 762)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 762)
Měl jsem zásilku doslova s nulovými informacemi, takže Fint, data a LYV bank je zpracovaly pod 12.7, takže to nebyl problém, ale zajímalo by mě, co to je, protože tam skoro nejsou žádné dobré informace k vyhledávání.
Byl jsem to já, kdo před měsíci našel možnost výběru mzdy. Mluvil jsem s jejich majitelem na odkazu osobně a zařídil vrácení peněz. Pro mě to byl hladký proces. Vrácení peněz bylo zpracováno do týdne
I was the one who found choice pay months ago. I spoke to their owner on linked in personally and he arranged the refunds. Was a smooth process for me. Refunds were processing in a week
Automaticky přeloženo:
před rokem
Jsou iniciály majitele RM? Jak jste zjistil/a, že transakce z Arctic zpracovala společnost ChoicePay? Díky.
Jo, minulý týden jsem jim poslal e-mail, ale nikdo neodpověděl. Moje banka teď po nich žádá všechno možné, protože vkládám jen digitální zboží. Díky za odpověď.