Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 758)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 758)
Tak, právě jsem se podíval na svůj Revolut a dnes ráno mi byly na účet vráceny 2 platby Zpdg ve výši 320 liber! Je to jen špička ledovce, ale to je výhra! Jsem nadšený! To je lepší než jakákoli výhra v hazardu! Jsem si naprosto jistý! Někteří lidé tady jsou skvělí s radami! Jsem si naprosto jistý! Hodně štěstí všem! Bojuj, boj, boj! 🔥🙌🏼
Měl bych mít příští 3 dny novinky ohledně chargebacku od Chase na Trndbm, ale nemám e-mailovou adresu, jen ten formulář, který jsem sdílel před časem, možná ani nemám odkaz.
U Mastercard je to 45 dní, ale u Visa si myslím, že méně. Abych ale odpověděl na vaši otázku, ne nutně. Jeden obchodník mi po 45 dnech poskytl účtenky společnosti Mastercard, ať už byly všechny smyšlené, a spor musel pokračovat do dalších fází.
Visa má 30denní lhůtu od uplatnění reklamace. Zjistil jsem, že VISA obvykle poskytuje dočasné vrácení peněz a pokud do 30 dnů neobdržíte žádnou odpověď, ponecháte si peníze. Mastercard má déle a banky, se kterými jednáme, Chase, Monzo atd., ty digitální, obvykle neaktualizují peníze rychle, a proto dostáváme falešné faktury s opožděním.
Doufejme, že teď jednáte přímo s Mastercard, nebo stále s bankou? Nevěřil bych Chase, že to skutečně napadnou. Myslím, že jen řeknou, že máte odmítnutí, protože jsou docela k ničemu. Dobrá práce, že se vám to všechno podařilo zjistit a snad vyhrát. Hlavním rizikem u zboží je, že tito podvodníci nakonec zfalšují faktury.