Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 758)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 758)
Může mi někdo pomoci s kontaktními údaji na následující prodejce?
E0000348
Globalfin.uk
ElitekSKN Tallinn
DLstars Tallinn
SKYComs Praha
Stockimageart Londýn
Děkuju!
Automaticky přeloženo:
M.414
Zlato
před rokem
Tak, právě jsem se podíval na svůj Revolut a dnes ráno mi byly na účet vráceny 2 platby Zpdg ve výši 320 liber! Je to jen špička ledovce, ale to je výhra! Jsem nadšený! To je lepší než jakákoli výhra v hazardu! Jsem si naprosto jistý! Někteří lidé tady jsou skvělí s radami! Jsem si naprosto jistý! Hodně štěstí všem! Bojuj, boj, boj! 🔥🙌🏼
Měl bych mít příští 3 dny novinky ohledně chargebacku od Chase na Trndbm, ale nemám e-mailovou adresu, jen ten formulář, který jsem sdílel před časem, možná ani nemám odkaz.
U Mastercard je to 45 dní, ale u Visa si myslím, že méně. Abych ale odpověděl na vaši otázku, ne nutně. Jeden obchodník mi po 45 dnech poskytl účtenky společnosti Mastercard, ať už byly všechny smyšlené, a spor musel pokračovat do dalších fází.
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Zlato
před rokem
Vytvořil jsem text pro vrácení peněz, který je podle mého názoru ve skutečnosti velmi silný.
Pokud by to Revolut znovu popřel, můžeme si být jisti, že na tom jsou na 100 %. Stránka dokonce nabízí Revolut Pay.
Visa má 30denní lhůtu od uplatnění reklamace. Zjistil jsem, že VISA obvykle poskytuje dočasné vrácení peněz a pokud do 30 dnů neobdržíte žádnou odpověď, ponecháte si peníze. Mastercard má déle a banky, se kterými jednáme, Chase, Monzo atd., ty digitální, obvykle neaktualizují peníze rychle, a proto dostáváme falešné faktury s opožděním.
Doufejme, že teď jednáte přímo s Mastercard, nebo stále s bankou? Nevěřil bych Chase, že to skutečně napadnou. Myslím, že jen řeknou, že máte odmítnutí, protože jsou docela k ničemu. Dobrá práce, že se vám to všechno podařilo zjistit a snad vyhrát. Hlavním rizikem u zboží je, že tito podvodníci nakonec zfalšují faktury.