Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 757)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 757)
Trndbm je na mém Chase, takže jen čekám, až zvýší, chvíli to trvá, ale jakmile to udělají, dám vám vědět.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
leejeff97x
Diamant
leejeff97x
před rokem
Co jsi jim poslal/a a co ti napsali?
Automaticky přeloženo:
daradda
leejeff97x
Platina
leejeff97x
před rokem
Co tím myslíš? Mohl bys mi prosím poskytnout kontakt na TRND? I když bankovní dokumenty zamítli, stížnost asi pokračuje.
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
daradda
Zlato
daradda
před rokem
Co jsi řekl bance (asi Revolutu)?
Automaticky přeloženo:
leejeff97x
daradda
Stříbro
daradda
před rokem
Nejsem si jistý, nemluvil jsem s nimi, ale vznesl jsem to v bance. Po 45 dnech jsem se jich zeptal, co se stalo, a oni mi řekli, že obchodník odmítl vrácení platby.
Automaticky přeloženo:
daradda
leejeff97x
Platina
leejeff97x
před rokem
Obchodník samozřejmě může odmítnout vrácení platby, ale pokud existují důvody, banka v reklamaci pokračuje, a i když s tím nesouhlasí, obchodníkovi se transakce účtují, pokud neprokáže, že zboží nebo služby poskytl. Možná vydal falešné faktury, ale banka vás o tom musela a musí informovat.
Automaticky přeloženo:
daradda
justiceForUs
Platina
justiceForUs
před rokem
Není to Revolut.. Prostě jsem jim řekl, že jsem neobdržel zboží nebo službu, oni podali stížnost na obchodníka a teď čekám na výsledek.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
leejeff97x
Diamant
leejeff97x
před rokem
Jaká banka, jestli se nemýlím, že se ptám? Problém s těmi, které nejsou z hlavní třídy, je, že call centrum/live chat jsou k ničemu.
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Diamant
před rokem
Teď vím, kdo platby zpracoval (holdingová společnost), a nahlásil jsem je insolvenčnímu úřadu. Musí reagovat, jinak riskují likvidaci a uzavření. Tyhle kr*vy dostaneme.
Automaticky přeloženo:
Dt100
Diamant
Anonymized954
před rokem
Teď vím, kdo platby zpracoval (holdingová společnost), a nahlásil jsem je insolvenčnímu úřadu. Musí reagovat, jinak riskují likvidaci a uzavření. Tyhle kr*vy dostaneme.
Onlindg I know who processed the payments now (holding company) and Iv reported them to the insolvency service. They have to respond or risk being wound up and closed down. We will get these b*******
Automaticky přeloženo:
před rokem
Kdo to byl?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Vím, že to není správné, pokud máte skutečnou nemoc z hazardu, měli by to vědět.