Aktualizace ohledně mého
Revolut odmítl všechna obvinění z podvodu s tím, že jsem platby autorizoval.
Některé z nich jsem zařadil jako zboží/služby, které nebyly doručeny, takže mě požádali o doklad o kontaktu s obchodníkem (což jsem dokázal). Mluvil jsem s nimi několikrát na živém chatu a říkají, že na tom pracují. Požádal jsem, aby všechny odmítnutí z důvodu podvodu byla znovu otevřena jako nedoručené zboží (to se zatím nestalo). 6 z nich bylo odmítnuto jako nedoručené zboží a znovu zařazeno do kategorie podvod, což dnes odmítli.
Uložil jsem si všechny chaty z Revolutu jako PDF a dávám dohromady silné argumenty.
Mám celkem 144 transakcí k reklamaci. V hodnotě 52 tisíc liber.
Na e-mail, který jsem poslal společnosti Revolut, jsem zatím nedostal žádnou odpověď, nicméně jsem dostal odpověď od FOS, který pro mě zahájil řízení.
Takže teď čekám, co Revolut udělá. Dám jim čas do konce týdne, než je znovu kontaktuji. Myslím si ale, že mám u FOS velmi silné argumenty, pokud to dovolí, aby to takhle dopadlo.
Uvidíme.
Od té doby, co jsem prošel všemi těmito transakcemi a uvědomil si, kolik jsem utratil za to, že mě ošklovaly nelegální hazardní stránky, jsem od té doby nehrál.
V žádném případě, ne, děkuji.
Update on mine
Revolut rejected all the claims of fraud, saying I had authorised the payments.
Some of them I'd put as goods/services not received so they asked me to provide proof of contact with merchant (I have) I've spoken to them a few times on live chat and they say they are working on it. I asked all the rejections of fraud to be reopened as goods not received (thats not been done yet) 6 were rejected as goods not received and again put under fraud which they rejected today.
I've saved all the Revolut chats as PDF and I'm putting a strong case together.
I have 144 transactions to dispute in total. £52k worth.
I've had no response from the email I sent to Revolut as of yet however I have had a response from the FOS who have opened a case file for me.
So now I'm waiting to see what Revolut do I shall give them until the end of the week before contacting them again however I think I do have a very strong case with the FOS if they allow it to go down that line.
Shall see.
Since I went through all these transactions and realised how much I'd spent being rinsed by illegal gambling sites, I've not gambled since.
No way, no thank you.
Automaticky přeloženo: