Aktualizace ohledně mého
Revolut odmítl všechna obvinění z podvodu s tím, že jsem platby autorizoval.
Některé z nich jsem zařadil jako zboží/služby, které nebyly doručeny, takže mě požádali o doklad o kontaktu s obchodníkem (což jsem dokázal). Mluvil jsem s nimi několikrát na živém chatu a říkají, že na tom pracují. Požádal jsem, aby všechny odmítnutí z důvodu podvodu byla znovu otevřena jako nedoručené zboží (to se zatím nestalo). 6 z nich bylo odmítnuto jako nedoručené zboží a znovu zařazeno do kategorie podvod, což dnes odmítli.
Uložil jsem si všechny chaty z Revolutu jako PDF a dávám dohromady silné argumenty.
Mám celkem 144 transakcí k reklamaci. V hodnotě 52 tisíc liber.
Na e-mail, který jsem poslal společnosti Revolut, jsem zatím nedostal žádnou odpověď, nicméně jsem dostal odpověď od FOS, který pro mě zahájil řízení.
Takže teď čekám, co Revolut udělá. Dám jim čas do konce týdne, než je znovu kontaktuji. Myslím si ale, že mám u FOS velmi silné argumenty, pokud to dovolí, aby to takhle dopadlo.
Uvidíme.
Od té doby, co jsem prošel všemi těmito transakcemi a uvědomil si, kolik jsem utratil za to, že mě ošklovaly nelegální hazardní stránky, jsem od té doby nehrál.
V žádném případě, ne, děkuji.
Automaticky přeloženo: