Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 722)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 722)
Možná je tohle cesta vpřed. Také jsem zanechal recenzi. Jejich hodnocení se posunulo ze 4 hvězdiček na 2. Navrhuji, abychom to udělali se všemi podniky, které nás okradly.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
anon8374839
Diamant
anon8374839
před rokem
Další problém byl Zolo bet, to samé, jakmile se pokusíte vybrat peníze, zobrazí se chybová obrazovka a je zablokováno ve vaší zemi atd.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
tharm
Diamant
tharm
před rokem
Ano, tohle jim škodí nejvíc. Vidím vaši recenzi na Destreamu, obvykle to zabere.
Ne, nepodařilo se mi to, je to Monzo, oni mi nepomáhají, takže odmítli všechny vrácení peněz kromě pár transakcí v hodnotě 50 liber.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před rokem
Jsem na tom stejně, musíme dělat nebo říkat něco špatně.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před rokem
To je ale překvapení 🫢
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Ff to je hrozné!
Automaticky přeloženo:
pyne88
Platina
před rokem
Ahoj všichni,
Neví někdo, o které firmy se jedná…?
Ratský
Poplatek za krysy
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Toto je odkaz na 30bet.com na Trustpilotu, ani nereagují na špatné recenze, což je špatné znamení. Moje rada je vyhýbat se tomuto webu a zveřejňovat jakékoli špatné zkušenosti, jako jsem je měl já. Vypadají lépe, než by měly:
Does anyone know DRSK, Cyber & Cyber, Cyber, Cyber Play?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Znáte někdo některý z nich?
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
daradda
Diamant
daradda
před rokem
Po vyzkoušení této daraddy nic nevidím?
Automaticky přeloženo:
hulkhoden
Stříbro
před rokem
Nevím, co se děje, ale nemůžu najít ani jednu e-mailovou adresu od níže uvedených obchodníků. Prohledal jsem ale fórum. Jsem moc hloupý?
Mohl by mi někdo poslat e-mail, pokud má kontaktní adresu na někoho z níže uvedených?
E0000480
DIGIKEY
CAI-DEBIT
E000480 PRAHA CZ
UXCOURSES
PNMM
E0000536 TALLINN EE
DOBITÍ PENĚŽENKY MPOU LONDÝN
Moc děkuji,
Automaticky přeloženo:
daradda
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před rokem
Nevidíte e-mailovou adresu?
dg dg online.in
kde je místo, dejte šneka
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
daradda
Diamant
daradda
před rokem
Díky, neuvědomil jsem si, že jsem to napsal špatně.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
hulkhoden
Diamant
hulkhoden
před rokem
Barclays vrátí peníze v obou případech. Poprvé jsem musel podat reklamaci kvůli neplatným údajům ve formátu 12.7. Pak jsem prostě dostal zprávu, že zboží nebylo doručeno.
E0000480 je - měli by vám peníze vrátit přímo, ale pokud u Barclays nahlásíte spor, vrátí vám peníze přímo, aniž by vám byl zaslán e-mail.
Neznám žádné další, ale znovu si zjistěte, co prodávají - v aplikaci Barclaycard je uvedeno digitální hraní nebo odvětví, ve kterém působí. Pokud firmu nemůžete najít, pošlete e-mail a vymyslete si ji. Barclays je slušný, protože spor zaregistrujete v aplikaci a pak pošlou online formulář, obvykle také dočasné vrácení peněz do 4 dnů.