Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 720)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 720)
Doufám, že by mi někdo mohl pomoci s názvem CRSH Deposit na účet, ale na fóru ani online jsem nic nenašel, hlavně proto, že vyhledávače zobrazují „cash" a CRSH nehledají.
Doufám, že by mi někdo mohl pomoci s názvem CRSH Deposit na účet, ale na fóru ani online jsem nic nenašel, hlavně proto, že vyhledávače zobrazují „cash" a CRSH nehledají.
Hoping someone could assist with the name CRSH Deposit on the account, cannot find anything on the forum or online mainly as the search engines pick up "cash" and won’t search for CRSH.
Už někdo jednal s 30bet.com, psal jsem e-mail ohledně vrácení peněz, ale nedostal jsem žádnou odpověď. Poslal jsem jim své 10leté údaje o Gamstopu a informace ze zasedání rady pro hazardní hry a řekl jsem jim, že požaduji vrácení peněz, ale stále nic. Neuvažuji o zahájení případu.
Ani to, ani Crush Digital Gaming to zjevně nejsou - obojí dostalo zpětný e-mail s tím, že s nimi nic nemá. Barclays si účtuje zpět dočasnou náhradu, takže uvidíme, jestli se podaří faktury zpochybnit/zfalšovat.
Jen obvyklé podmínky o tom, že hráč je zodpovědný atd. Barclaycard mi strhla peníze zpět přes Creative Digital Solutions a oni mi je pak rovnou vrátili.
Nic jsem od nich přímo nedostal, takže banka strhla peníze zpět. Zajímavé je, že na mém výpisu měli stejné maloobchodní číslo jako E0000480, ale jsou z Prahy a Creative z Panamy. Jakmile mi Barclays dočasně připsal peníze den poté, co Creative poslal peníze zpět přímo,