Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 765)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 765)
Tohle jsem ti včera poskytl/a Také pokud vyhledáte v horním poli, uvidíte, že mnoho dalších uvedlo podrobnosti a potvrdilo vrácení peněz. Obvykle neodpovídají a prostě vrátí peníze.
Vážíme si, že máte zájem o kontaktní údaje/vrácení peněz, ale opakované kladení stejných otázek ostatním má tendenci se ztrácet mezi ostatními požadavky. Na to už mnohokrát odpověděli ostatní a většina z nich už peníze vrátila.
Nějaký šťastlivec na světě mi musí poděkovat. Transactworld mi vrátil všechny platby na jednu z mých karet tím, že jsem jim sdělil prvních 6 a poslední 4 číslice. Souhlasili s vrácením peněz a poslali mi čísla ARN. Žádná z nich není pro mě a mám tam platby kolem 2000 liber 😂. Někdo má stejné údaje o kartě jako já (prvních 6, poslední 4).