Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 714)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 714)
To není kámo, jsem z Prahy a znám někoho, kdo má YouTube kanál s 2,3 miliony odběratelů. Vyšetřují podvody, takže by to nakonec byla jejich ztráta, ne moje.
Its not mate, i m from prague, and i know someone who has a yt channel with 2.3m subscribers . They investigate scams, So it would be their loss, not mine in the end.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Myslíš honestguida? Jsou skvělí kluci z Prahy.
Automaticky přeloženo:
paulgriffin8491
pyne88
Stříbro
pyne88
před rokem
Strávil jsem hodiny na telefonu, jen abych si mohl promluvit s někým, komu je to úplně jedno. Co se stalo s tím Lloyds, kámo? Dali ti nějakou výpověď, než to uzavřeli?
Automaticky přeloženo:
paulgriffin8491
wafflezoo
Stříbro
wafflezoo
před rokem
Není to vtipné.
Automaticky přeloženo:
feedthebirds
Stříbro
před rokem
Právě se mi podařilo úspěšně získat pár vrácených plateb z thegamediscovery.com 👍🏻
Automaticky přeloženo:
Hirpo
Stříbro
před rokem
Má někdo nějaké informace o obchodníkovi Keystopovi z Tallinu?
Automaticky přeloženo:
Lakita1994
Stříbro
před rokem
Měl někdo štěstí s onlinedg nebo GAIW-Deposit? Mám adresu GAIW-DEPOSIT. Ale stále je nemůžu najít.
Automaticky přeloženo:
pyne88
paulgriffin8491
Platina
paulgriffin8491
před rokem
Lloyds mi zablokoval přístup k používání karty a provádění transakcí. Dali mi 90 dní, než mi zruší účet.
Jak dlouho po provedení chargebacku vám zablokovali účet?
Automaticky přeloženo:
feedthebirds
Dustyd
Stříbro
Dustyd
před rokem
Máte kontaktní informace na cyber*play?
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
Claude89
před rokem
To není kámo, jsem z Prahy a znám někoho, kdo má YouTube kanál s 2,3 miliony odběratelů. Vyšetřují podvody, takže by to nakonec byla jejich ztráta, ne moje.
Its not mate, i m from prague, and i know someone who has a yt channel with 2.3m subscribers . They investigate scams, So it would be their loss, not mine in the end.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Honestguid mají 1,7 mil odběratelů. Taky jsem jim chtěla napsat, ale dělají spíš ruličkáře.
Automaticky přeloženo:
Anonymous11997
Bronz
před rokem
Dobrý večer,
Rozhodl jsem se nabídnout pomocnou službu těm, kteří by o ni mohli mít zájem.
Strávil jsem téměř 6 let podvody v těchto nelegálních kasinech, která přesvědčují zranitelné hráče, že jsou legitimní, a to rozhodně není pravda.
Obdržel jsem několik stovek vrácených peněz od různých obchodníků a odhalených podvodníků.
Pokud byste chtěli další informace a co mohu nabídnout, napište mi prosím na níže uvedený e-mail;