Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 715)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 715)
Poslal jsem je včera, protože jsem je neuvedl v původním e-mailu, který jsem poslal 27. - doufám, že tentokrát odpoví trochu rychleji.
Automaticky přeloženo:
melrao007
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Jedno z mých kasin si ode mě vyžádalo podrobnosti o transakci a spoustu dalších věcí, aby mohlo zpracovat vrácení peněz. Odeslal jsem to tam a bylo mi řečeno, že mám počkat až 15 pracovních dnů, to byl začátek dubna, bylo ticho. Poslal jsem jim 3 e-maily a nic. Doufám, že vy budete mít větší štěstí!
Automaticky přeloženo:
mulattis
feedthebirds
Platina
feedthebirds
před rokem
Dobře, děkuji.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před rokem
Měl jsem uzavřený účet u jisté webové stránky a kontaktoval jsem je. Ve skutečnosti mi účet otevřeli a připsali na něj 250 liber k výběru bez sázení. Nejdřív jsem si ale musel účet ověřit. Samozřejmě se jeden dokument na webu nenačetl, online podpora je trvale offline a e-mail, se kterým jsem si předtím dopisoval, se mi vrací! Pochybuji, že ty peníze někdy dostanu, což jen ukazuje, jak hrozní tihle lidé a stránky jsou!
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Platina
před rokem
Měl někdo s Monzem nějaké stížnosti ohledně reklamací… jak dlouho obvykle trvá jejich vyřízení, vrátí vám obvykle peníze dočasně, nebo musíte čekat, až uplyne 35 dní?
Tohle je můj první spor s nimi, takže nevím, jaký je jejich proces.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Podle mých zkušeností se jich Monzo nedotýkej.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před rokem
Podařilo se mi s nimi získat Subral - celkem je to jen 75 liber, takže to není velká částka, ale 5. případ přijali, takže doufám.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Co jsi jim řekl, protože jakmile jsem zmínil hazardní hry, odmítli s tím, že podle pravidel MasterCardu nemají možnost si peníze vymáhat zpět?
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před rokem
Vůbec jsem se nezmínil o hazardních hrách - říkal jsem, že se jedná o zboží a služby, nikoli o digitální zboží. Dostal jsem e-mail, ve kterém jsem uvedl, že jsem nic neobdržel, a oni ho přijali.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
U žádné z mých bank jsem nebyl úspěšný, vždycky chtějí další důkazy, že asi dělám něco špatně. Zkoušel jsem to zmiňovat a nezmiňovat, ale pořád bezvýsledně.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před rokem
Problém je s jedním z mých, je onlinedg a nemůžu najít, kdo jsou nebo co prodávají, takže jim nemůžu ukázat, že jsem je kontaktoval 😞
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
Platina
před rokem
Může mi někdo pomoct s tvers?
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Ldiamond23
Platina
Ldiamond23
před rokem
Zadejte svůj e-mail a já vám můžu poslat nějaké informace. Peníze sice nevrací, ale pomůže vám to, když budete moci jít do banky a reklamovat to.
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Diamant
před rokem
@mizu už jsi rád/a, že ses o to mohl/a podělit online*dg?
Automaticky přeloženo:
PH101
Stříbro
JosieRosie46
před rokem
Měl někdo s Monzem nějaké stížnosti ohledně reklamací… jak dlouho obvykle trvá jejich vyřízení, vrátí vám obvykle peníze dočasně, nebo musíte čekat, až uplyne 35 dní?
Tohle je můj první spor s nimi, takže nevím, jaký je jejich proces.
Has anyone had any dealings with Monzo regarding disputes… how long do they usually take to process them, do they usually temporarily refund you or do you need to wait for the 35 days to elapse?
this is my first dispute with them so I’m not sure what their process is like
Automaticky přeloženo:
před rokem
Monzo jsou divní, zdá se, že to záleží na tom, v jakou denní dobu posíláte vrácení peněz a kdo se s tím vlastně zabývá. Minulý měsíc jsem měl přes Monzo naprostý úspěch s jedním obchodníkem a pak u dalšího mi odmítli pomoci, takže jsem podal stížnost u FOS. Nicméně jsem u nich v posledních několika dnech vznesl několik stížností (u jiného obchodníka) a Monzo mi vrátil peníze u těch, které jsem strhl zpět - to si představte 😕
Vždycky se mi zdálo, že mám rychlejší/lepší úspěch, když jsem odesílal storno žádosti mezi 9:00 a 14:00.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
PH101
Platina
PH101
před rokem
Připsali vám peníze na účet hned, nebo jste na to museli čekat několik dní?
Automaticky přeloženo:
daradda
JosieRosie46
Platina
JosieRosie46
před rokem
Ahoj, taky to hledám, banka mi u tohoto obchodníka uvádí kategorii "péče o tělo", ale nic jsem nenašla.. máš nějaké novinky?
Automaticky přeloženo:
lewis57
Stříbro
před rokem
Vzhledem k tomu, že blokování hazardních her zůstává na vaší debetní kartě a platby, které jste provedli společnostem Flora Finance a Deser Ltd, nejsou touto blokací pokryty, nemohu souhlasit s tím, že při strhávání těchto plateb z vašeho účtu došlo k bankovní chybě. Další informace o podpoře, kterou nabízíme zákazníkům v oblasti hazardních her, naleznete na www.tsb.co.uk/help-and-support/gambling-support.
Toto jsem dostal od TSB. Předložil jsem jim co nejvíce důkazů a bylo mi jen řečeno, že s tím nemohou nic dělat a také nepovažují weby používající weby třetích stran s různými kódy MCC za nelegální.