Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 716)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 716)
Byly to platby debetní kartou nebo bankovní převody? Pokud by se jednalo o bankovní převody, banka nemůže před odesláním udělat tolik, protože blokování hazardních her obvykle souvisí pouze s kartou.
Automaticky přeloženo:
Iwantitbacknow
Bronz
před rokem
Dobrý den, už se někdo setkal s obchodníkem s kryptoměnami, který byl „vyměněn"? Používal jsem bankovní převody Revolut přes 2 roky, což je asi 10 000 EUR. Upřímně řečeno, už je mi lépe a můžu vlastně použít jakoukoli částku, kterou od nich dostanu zpět, na něco dobrého. Jen se nemůžu rozhodnout, kterou cestou se mám vydat. Může mi prosím někdo pomoct a nasměrovat mě správným směrem? Z nějakého důvodu váhám s uvedením jména kasina, takže pokud je někdo otevřený diskusi, jsem jen uši!!
Automaticky přeloženo:
PH101
JosieRosie46
Stříbro
JosieRosie46
před rokem
Peníze byly připsány ve stejný den, kdy byly přijaty vrácené částky.
Automaticky přeloženo:
orangeworld
Stříbro
pyne88
před rokem
Možná vám nakonec zavřou banku, tohle mi udělali Lloyds a TSB.
They may end up closing your bank, this is what Lloyds and TSB did to me
Automaticky přeloženo:
před rokem
Jo, u mě taky. Lloyds a Barclays mi zavřeli účty, ale to je riziko podnikání, ve kterém se pohybujeme 😀😀
Zadejte svůj e-mail a já vám můžu poslat nějaké informace. Peníze sice nevrací, ale pomůže vám to, když budete moci jít do banky a reklamovat to.
Pop your email in and I can send some information over for you. They don’t refund however it will help you to be able to go to your bank and dispute it
Automaticky přeloženo:
před rokem
Mohl byste mi poskytnout nějaké informace?!
Můj e-mail
Děkuju
Automaticky přeloženo:
pyne88
orangeworld
Platina
orangeworld
před rokem
Nechápu, jak si můžeme vybojovat vinu, je to ale tak nespravedlivé.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
PH101
Diamant
PH101
před rokem
Zažil jsem něco podobného, strhli mi zpět platbu za každou transakci na základě stejného argumentu a pak už neudělali zbytek, jsou velmi nekonzistentní.
Automaticky přeloženo:
meandi
Platina
před rokem
Onlined*dg - Našel(a) jsem majitele firmy, ale můžu najít pouze adresu firmy. Potřebuji někoho, kdo mluví holandsky, aby mi pomohl s přístupem do KVK a objednal(a) si firemní profil a zjistil(a), zda jsou k dispozici další podrobnosti.
Bankovní převody - dokument, který jsem vytvořil, prozkoumal právník a byl jsem informován, že je právně v pořádku, takže jej dnes rozesílám všem zúčastněným. Uvidíme, jestli se některý z nich bude řídit zákonem! Jakmile budu mít zpětnou vazbu, dám vám všem vědět.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
meandi
Diamant
meandi
před rokem
Dostal jsem adresu z banky, ale nenašel jsem tam žádnou firmu s tímto názvem, která by měla virtuální kancelář. Mohl byste mi prosím sdělit název, abych mohl nějak najít odkaz? Pokud s tím nesouhlasíte, tak to chápu, děkuji.
Automaticky přeloženo:
meandi
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před rokem
Adresa není 7 Bell Yards, jak říkáte, to je zástěrka pro platby.
Myslím, že jsme už mluvili e-mailem, můžeme si popovídat takhle, pokud chceš?
Jak se jim daří vyřizovat tolik adres, ukazuje, jak je to celé zkorumpované.
Automaticky přeloženo:
meandi
Anonymized954
Platina
Anonymized954
před rokem
Někdo jiný tuto adresu zmínil, existovala holdingová společnost (hlavní osoba se zdá být zapojena do několika z nich), takže je pravděpodobné, že má ve Spojeném království několik adres. Holdingová společnost však byla na konci dubna zrušena.
Další adresou je také Berkeley Square 43.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Lakita1994
Stříbro
před rokem
Také jsem se je snažil najít. Nakonec jsem kontaktoval všechny společnosti digitálních her, které sídlí na dané adrese.