Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 804)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 804)
Zkusili to reklamovat zasláním falešných dokumentů, ale banka si to uvědomila a dvakrát to reklamovala. Čekali jsme dalších 6 týdnů, ale dnes konečně vyhráli!
1220 back from TRNDBE
They tried to dispute by sending fake stuff, but the bank realised and disputed it twice. An extra 6 week wait, but finally won today!
Automaticky přeloženo:
před rokem
Ahoj. Came, pomůžeš mi s tímhle obchodníkem?
Automaticky přeloženo:
vitalevae070
Anonymized485
Bronz
Anonymized485
před rokem
Ahoj,
Díky za sdílení, zní to neuvěřitelně frustrující a naprosto chápu tvůj hněv. Tyto situace mohou být velmi vyčerpávající, zvláště když máš pocit, že tě systém nechrání tak, jak by měl.
Doufejme, že ADR pomůže k nějakému řešení, ale je dobré vědět, že se stavíte a ozýváte se. Máte naprostou pravdu, banky by v takových případech rozhodně mohly dělat více pro ochranu svých zákazníků.
Pokud by Radka mohla pomoci se soukromým sdílením podrobností, bylo by to skvělé. V každém případě se neváhejte ozvat, nejste v tom sami!
Buď silný/á a hodně štěstí v boji!
Automaticky přeloženo:
Lisamac
4cdr48rvwj58
Zlato
4cdr48rvwj58
před rokem
Glfi obchoduje pod heslem globalfin.uk.
Automaticky přeloženo:
danoxleypaypal79
Myfreeme
Stříbro
Myfreeme
před rokem
Od Mastercard jsem nedostal žádnou odpověď, zahájil jsem spor o platbu u NatWest, ale Swipez mi včera vrátil všechny platby přímo. Nejsem si jistý, co se sporem bude dál, ale pravděpodobně bude nyní uzavřen.
Automaticky přeloženo:
Heather123
Zlato
před rokem
Ahoj, už někdo dostal peníze zpět s 'active web limited' / realmtix?
propojené s myst*ke
Automaticky přeloženo:
4cdr48rvwj58
Lisamac
Stříbro
Lisamac
před rokem
Děkuji, máte s nimi zkušenosti nebo tip ohledně kontaktu? Našel jsem e-mailovou adresu.
Díky za odpověď. Procházím si teď stejným procesem, takže doufám, že dosáhnu podobných výsledků. Doufám, že se máte dobře, jsem tu trochu sledující a už nějakou dobu sleduji váš příběh.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Stainton108
Diamant
Stainton108
před rokem
Ok, nejsem špatný, kámo, byl jsem lepší, ale asi i horší! Ano, musíš na ně vytrvat, je to tvrdá práce, hodně štěstí!