Mám důkazy, které naznačují, že tato kasina si plně uvědomují, kdo jsou jejich zpracovatelé, a že s nimi jasně komunikují. Kontaktoval jsem obchodníky, ale nebyl jsem s nimi v kontaktu, jediný kontakt, který jsem měl, proběhl prostřednictvím kasina a využíval tyto obchodníky. Dostal jsem plnou náhradu za transakce.
Mám důkazy, které naznačují, že tato kasina si plně uvědomují, kdo jsou jejich zpracovatelé, a že s nimi jasně komunikují. Kontaktoval jsem obchodníky, ale nebyl jsem s nimi v kontaktu, jediný kontakt, který jsem měl, proběhl prostřednictvím kasina a využíval tyto obchodníky. Dostal jsem plnou náhradu za transakce.
Ahoj Kelly, všiml jsem si tě tady hodně. Jen by mě zajímalo, jestli ty nebo někdo jiný tady měl štěstí, nebo má nějaké kontaktní informace na nového zpracovatele plateb, kterého Mystake používá. Název obchodníka je DSolPay a kód obchodníka se vztahuje na „finanční služby".
Začnu s hledáním zpět 1250 liber z vkladů, které jsem zúčtoval stejnému poskytovateli. Poslal jsem Mystake několik silně formulovaných e-mailů s úmyslem v tom pokračovat.
Jen se zeptám, jestli by nějací lidé z Velké Británie měli radu, jak se vypořádat se zpětnými platbami z debetní karty Mastercard?
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.