Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 806)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 806)
Hej, zjistil jsi někdy, kde najdu MCC kódy na Revoultu?
Automaticky přeloženo:
Anonymized912
Stříbro
Lisamac
před rokem
Hej, zjistil jsi někdy, kde najdu MCC kódy na Revoultu?
Hey did you ever find out where to locate the MCC codes on revoult
Automaticky přeloženo:
před rokem
Musíte si vyžádat SAR a získat je pro každou transakci - neřeknou vám nic jiného.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Právě jsem dostal zprávu od Experianu, že tvůj e-mail byl nalezen na dark webu. Myslím, že tam už nějakou dobu je.
Automaticky přeloženo:
Anonymized913
Platina
před rokem
Jak se máte? Vzal jsem si chvíli pauzu od fóra, abych si urovnal hlavu po těch stornech plateb.
Momentálně mám stížnost na generálního ředitele u Barclays. Pokud bude zamítnuta, rád sdílím všechny e-maily a dokumenty, rád je sdílím i nyní, ale námitky byly zamítnuty, takže se na stížnosti znovu podívám.
Rád se podělím o to, co jsem poslal Chase Mastercard, pokud to pomůže ostatním. Podařilo se mi u nich získat malou kompenzaci a oni mohou zahrnout všechny zbývající částky do kategorie neobdrženého zboží.
Značka CIFAS je varování, které do vaší evidence vloží systém CIFAS (Credit Industry Fraud Avoidance System), aby upozornil finanční instituce na potenciální rizika podvodů s vámi spojená. Tyto značky jsou zaznamenány v Národní databázi podvodů CIFAS a mohou ovlivnit vaši schopnost získat úvěr, půjčky nebo si otevřít nové finanční účty.
Automaticky přeloženo:
pyne88
Anonymized913
Platina
Anonymized913
před rokem
Pokud již máte otevřený jiný účet, zavřou vám tuto banku, pokud po otevření účtu získáte CIFA?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
Diamant
pyne88
před rokem
Co je to prosím fix Cifa??
What is a Cifa marker please??
Automaticky přeloženo:
před rokem
Je to jméno na černé listině, které se rozšíří do všech bank, což vám ztíží otevření nového bankovního účtu nebo žádost o úvěr či kontokorent.