Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 589)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 589)
Ráno, dnes ráno mi přišly první 4 spory s nexrast /nxtrast, dnes vypršel 35denní časovač na odpověď od obchodníka. Mám dalších 10 transakcí za 1100 liber a časovač pro ně vyprší 2. října.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
LP2710
Zlato
LP2710
před 3 týdny
Možná ano. Vzor pojmenování je velmi podobný, takže by mě nepřekvapilo, kdyby temdot byl propojen i s Xpate. Ale to jsem ještě nepotvrdil. Snažím se získat údaje o příjemci od banky, spíše než se spoléhat pouze na deskriptor. Pokud dostanu potvrzení, zveřejním ho zde.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
před 3 týdny
Díky, to je užitečné. Byl Xpate potvrzen jako nabyvatel pro jusdot5 i jusski6 přímo vaší bankou, nebo jste toto potvrzení získal od samotného Xpate?
Stále mě obzvláště zajímá, který MCC účet se pro tyto transakce používá, takže pokud máte i tyto informace, byl bych vám za ně opravdu vděčný.