Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 279)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 279)
Ahoj všichni, už někdo podal žádost o chargeback u Hupeiwe? Dnes je 46. den sporu a Hupeiwe předložila bance nějaké důkazy. Znamená to, že jsem případ prohrál?
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
před 6 měsíci
Dostal jsem zpětný e-mail od Cardaq, ale nepamatuji si, pro kterého obchodníka jsou určeny??
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Loo76
Zlato
Loo76
před 6 měsíci
Někteří lidé říkali imgvibes, wvox, sp wallet, new mind.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Diamant
před 6 měsíci
Obdržel tu někdo vrácené peníze za IMG Vibes, SP Wallet nebo dobití MTL, které nebyly způsobeny bankovním chargebackem?
Automaticky přeloženo:
Fire4ice
Zlato
Snowyhill84
před 6 měsíci
To je zajímavé a skvělá zpráva pro tebe 🙂
That's interesting and great news for you 🙂
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Vůbec se nezmiňujte o hazardních hrách. Ti lidé, co se v poslední době objevují na fóru, nemají tušení, kdo jsou. Všechny banky vědí, že se jedná o hazardní transakce, ale obchodníci na výpisech hazardní služby neposkytují.
Má někdo zkušenosti s vrácením peněz od gododds/betswagger/usoft/plexian network/pulsion processing??
Opět, štědrá odměna za jakoukoli informaci, která vede k vrácení peněz
Díky
Automaticky přeloženo:
Youssf
Sabine1984
Diamant
Sabine1984
před 6 měsíci
Ne, protože hazardní transakce představují vysoké riziko z hlediska praní špinavých peněz atd. a dostávají zvláštní pozornost, když se mluví o nelegálních provozovatelích kasin mimo Evropskou unii.
Poslední věc, kterou banka chce, jsou problémy, které si sama způsobila vyšetřováním těchto schémat, protože by tím odhalila svůj podíl na zprostředkování těchto plateb, což by mohlo vést k vysokým pokutám od příslušných orgánů.
V Nizozemsku mám zkušenost s bankami (nevím, kterou používáte) takovou, že souhlasím s falešným obchodníkem, který tvrdí, že jste neobdrželi zboží a chcete plnou náhradu. Protože k ověření licence používám stránky KSA, nelegálním kasinům se za každou cenu vyhýbám, protože pouze podvádějí nizozemské hráče nebo dělají vše pro to, aby se vyhnuli výplatám.
Automaticky přeloženo:
Nic24
Pukuota1
Stříbro
Pukuota1
před 6 měsíci
Vystavili faktury pouze na tři mé transakce. Ptal jsem se na to taky, nejsem si jistý, jestli se to stalo někomu jinému. Odpověděl jsem bance, že údaje na fakturách nebyly správné a stále čekám na odpověď. Většinu z nich ale nezpochybnili. Také mi řekli, že jsem je nekontaktoval, abych to vyřešil, ale že mám e-maily, které dokazují, že jsem to udělal.
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Zlato
před 6 měsíci
Ale vrátili vám peníze, nebo stále čekáte? Mohli byste mi prosím poslat jejich e-mail?
Automaticky přeloženo:
Nic24
Pukuota1
Stříbro
Pukuota1
před 6 měsíci
Moje banka mi okamžitě podmíněně vrátila peníze, ale řekli mi, že některé z nich si vezmou zpět poté, co to napadli, pokud neodpovím, proč by neměly, což jsem udělal a teď čekám na odpověď. [email protected] tohle jsem našel v tomto vlákně. Zpochybnili všechny vaše?
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Nic24
Zlato
Nic24
před 6 měsíci
Nejsou to oni. Napadli 8 transakcí. Lhůta pro podání námitky je 16. března. Ale pokud vím, teď jim to bude trvat ještě měsíc.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Salamasalama
před 6 měsíci
Nevíte někdo, kdo je Fre LNR?
anyone know fre lnr?
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Našli jste tohle?
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Danixxx
před 6 měsíci
Mám Biesovu přímou e-mailovou adresu, pokud ji potřebujete.
I have bies direct email address if you need it
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Společnost Dimoco potvrdila obchodníka na Bies Links a potvrdila Bies. Jak dlouho trvalo, než jste dostali peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
Loo76
dbeasley41996
Diamant
dbeasley41996
před 6 měsíci
Destreamuji to prosím, ano 🙋♀️
Automaticky přeloženo:
Loo76
mBp12
Diamant
mBp12
před 6 měsíci
Jaký obchodník je Taslink?
Automaticky přeloženo:
Loo76
mBp12
Diamant
mBp12
před 6 měsíci
Mohu prosím dostat e-mail pro doručení?
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
LizzieCG
Diamant
LizzieCG
před 6 měsíci
Dostal jsem peníze zpět, ale nevím, kdo to udělal, napsal jsem e-mail spoustě obchodníků.