Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 085)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 085)
Nebudou. Jsou teď dobře známí tím, že ignorují stížnosti a žádosti o vrácení peněz. Budete muset provést storno úhradu prostřednictvím své banky, nahlásit je kyperským úřadům a komukoli dalšímu, koho najdete. Nezapomeňte si je zkopírovat lol.
They won't. They are well known now for ignoring complaints and requests for refunds. You will need to chargeback via your bank, report them to Cypriot authorities and anyone else you can find. Make sure you copy them in lol.
Já vím, já vím, že je to kvůli těmto webovým stránkám. Myslel jsem, že někdo má podrobnější informace o tom, kdo tyto platby zpracovává, protože tvrdí, že žádné z mých objednávek nemají. 🙂
I know, I know it's this website. I thought someone had deeper information about who processes these payments because they claim they don't have any of my orders. 🙂
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Ahoj, našel jsi nějaké informace o ActiveWebu? Díky.
Hi, did you find any information about ActiveWeb? Thanks
Hola, encontraste informaci´ón sobre activeweb? Gracias