Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 582)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 582)
Zkusil jim zavolat. Myslíš, že je to offshore call centrum a oni tomu moc nerozuměli. Nakonec vznesli vnitřní spor a někdo se mi ozve za 1-3 dny. Podobné s vámi?
Dobře, ne, udělal jsem to pomocí chatovací aplikace, pokusil jsem se je zvýšit, oni byli odmítnuti, pak jsem podal stížnost a oni je vznesli a hned mi vrátili peníze a dostal jsem malou částku kompenzace, pak jsem je o několik měsíců později zvedl znovu a poté jsem účet zavřel, vše jsem dostal zpět žádná výzva
Odeslal jsem svůj protestní dopis a poté po 45 dnech banka řekla, že jsme jej poslali do jejich banky, pokud se neozvete do 21. dubna, vyhráváte, což bylo před 10 dny