Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 582)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 582)
Zkusil jim zavolat. Myslíš, že je to offshore call centrum a oni tomu moc nerozuměli. Nakonec vznesli vnitřní spor a někdo se mi ozve za 1-3 dny. Podobné s vámi?
Tried calling them. Think it’s an offshore call centre and they didn’t really understand. In the end they raised an internal dispute and someone will get back to me in 1-3 days. Similar with you?
Dobře, ne, udělal jsem to pomocí chatovací aplikace, pokusil jsem se je zvýšit, oni byli odmítnuti, pak jsem podal stížnost a oni je vznesli a hned mi vrátili peníze a dostal jsem malou částku kompenzace, pak jsem je o několik měsíců později zvedl znovu a poté jsem účet zavřel, vše jsem dostal zpět žádná výzva
Ok no I did it using the chat app tried to raise them they got declined then I raised a complaint and they raised them and refunded right away and I got a small amount of compensation then a few months later I raised them again then after that I closed the account I got it all back no challenge
Odeslal jsem svůj protestní dopis a poté po 45 dnech banka řekla, že jsme jej poslali do jejich banky, pokud se neozvete do 21. dubna, vyhráváte, což bylo před 10 dny
I sent my objection letter then after 45days the bank said we have sent it to their bank if you do not hear by 21st April you win that was 10 days ago